În gala „Look de festival”, Milena a primit cele mai puține voturi din partea juraților și a fost prima concurentă nominalizată spre eliminare. Ei i s-au alăturat Carina, care a obținut cele mai puțin voturi în timpul săptămânii, și Constanția, care a fost nominalizată spre eliminare de către colegele ei. Milena a mărturisit de dinainte să afle rezultatul voturilor că și-ar dori ca celelalte concurente să rămână în competiție. 

Citește și: Milena a impresionat jurații de la Bravo, ai stil 2023, dar nu și concurentele: „Semeni cu o însoțitoare de zbor”

Carina: Sper să nu fiu ultima.

Milena: Sinceră să fiu, eu mi-aș dori ca fetele să rămână.

Ilinca Vandici: Concurenta care părăsește competiția Bravo, ai stil este Milena, cu 4,5%.

Milena, primele declarații după ce a aflat că părăsește competiția Bravo, ai stil: „Vreau să continui pe partea de styling”

Milena a primit vestea cu zâmbetul pe buze, chiar dacă avea lacrimi în ochi. Concurenta a mărturisit că drumul ei în modă nu se încheie aici, asta deoarece își dorește să facă un curs și să învețe tot mai multe despre styling.

Ea a dezvăluit că îi va fi cel mai dor de Andreea și Constanția, pe care le și vede finaliste. Cele trei au format o relație de prietenie strânsă de-a lungul competiției. 

Citește și: Look-ul Milenei, complimentat. Tânăra a primit două steluțe din partea juraților: „Mi se pare că funcționează”

Ilinca Vandici: Îmi pare foarte bine că te-am cunoscut.

Îți mulțumim pentru tot ce ai făcut. Ce gând ai?

Milena: Să continui pe partea de styling. Vreau să fac un curs, vreau să învăț despre acest domeniu. Sunt foarte fericită pentru tot ce s-a întâmplat. Îmi va fi dor de Andreea și de Constanția. Sper să fie puternice și să ajungă până în finală, și de Beatrice.

Andreea și Constanția și-au luat la revedere cu lacrimi în ochi de la prietena lor, Milena. Ea a mărturisit că le susține în continuare în competiție și speră să le vadă împreună în marea finală. Constanția a izbucnit în lacrimi după ce a văzut că Milena părăsește competiția. 

Milena: Andreea, fii puternică și ne vedem noi peste tot și Constanția la fel. Constanția, sigur o să ajungă în finală cu cele mai multe nominalizări.

Sper să ajungă ele două în finală, pentru că merită.