Milena de la Bravo, ai stil 2023 a reușit să îi impresioneze pe jurați în ediția de joi seara, 25 mai 2023. Colegele de platou ale Milenei nu au avut aceeași părere despre ținută. Carina a comparat-o pe concurentă cu o însoțitoare de zbor.

Citește și: Jurații au observat o schimbare la Milena! Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 le-a atras atenția în timpul defilării: „Dar ce sobră e”

Carina: Mie mi se pare că semeni cu o însoțitoare de zbor. Îți stă bine, dar mi se pare prea ca o uniformă. Cu toate astea, îmi place ținuta, dar aș fi preferat ca fusta să fie mai scurtă puțin.

Iris: Nu mă omor după sacou, dar în contextul ăsta îmi place. Geanta categoric nu îmi place. Aș fi ales altă fustă și nu roșie.

Fiind foarte mult roșu nu ajută compoziția și asta duce în zona de costum.

Milena a obținut trei steluțe din partea juraților: „Există ceva amuzant în ce ai făcut”

Milena a reușit să le stârnească amuzamentul juraților prin ținuta ei, dar și prin poveștile ei despre hamsteri. Concurenta de la Bravo, ai stil 2023 a primit trei steluțe din partea juraților pentru ținuta ei, care a fost extrem de apreciată.

Raluca Bădulescu: Într-o zi vine Constanția costumată, după vii tu, o să urmeze și Andreea. Brigada asta e organizată. Seamănă cu o uniformă ce ai făcut, dar ținuta e bună. Îmi place energia ta, îmi place cum ai pus roșul ăsta, dar de unde le-ai procurat?

Citește și: Look-ul Milenei, pus la zid de jurați. Tânăra nu a avut o zi norocoasă: „Draga mea, e urât totul”

Milena: De la un vintage.

Maurice Munteanu: Treaba stă în contextul următor. Există ceva amuzant în ce ai făcut. Știi ce îmi place? Cum și-a pus pleașca. Și-a pus-o de o manieră imposibilă. Și-ai pus-o așa foarte tâmp, ceea ce mi se pare extrem de amuzant. Eu nu înțeleg în schimb acest fenomen, se terminase cu el cam prin 2002-2003, când voiau doamnele să fie elegante, foarte multe dintre ele aveau portofelul în loc de clutch.

Geantă, fără geantă, mi se pare amuzantă ținuta.

Alexandru Abagiu: Te plasezi în zona aceea de armată indiană. Mi se pare un look foarte bine ținut în mână din punct de vedere cromatic. Accentul de auriu este perfect, îmi place povestea cu roșu.