Live Stream Online „Bravo, ai stil”, sezonul 8- Ediția de joi, 20 aprilie 2023. Tensiunile din competiție își spun tot mai des cuvântul, iar de la o ediție la alta, concurentele vor să demonstreze că au stil și că merită să ajungă cât mai departe în emisiune.

Citește și: Andreea de la Bravo, ai stil 2023 i-a dat pe spate pe jurați! Ținuta ei a obținut trei steluțe: „Este compusă excepțional”

„Bravo, ai stil” 2023, sezonul 8, revine în această seară pe micile ecrane cu o nouă ediție. Emisiunea va fi difuzată de la ora 19:00, doar pe Kanal D2, dar poate fi urmărită și Live VIDEO pe https://kanald2.ro/live.html.

Live Stream Online „Bravo, ai stil”, sezonul 8. Ce se întâmplă în această seară?

Concurentele au intrat în a treia săptămână, iar jurații așteaptă ținute din ce în ce mai bine gândite din partea fetelor, demne de trei steluțe.

Potrivit primelor imagini din emisiune, în ediția din această seară de la „Bravo, ai stil” 2023, 20 aprilie 2023, jurații vor rămâne impresionați de unele dintre concurente. Mai mult decât atât, în această ediție, concurentele vor fi supuse unei provocări, la care trebuie să răspundă mai multor întrebări despre modă.

Raluca Bădulescu: Cine se mai uită la tocuri când intri tu în scenă?

Maurice Munteanu: Mie îmi place foarte mult ținuta din seara aceasta!

Ilinca Vandici: Va apărea o fotografie. O întrebare și trei variante de răspuns. Întrebare: ce tip de pantof este cel din imagine?

Maurice Munteanu: Două studente la modă nu știu ce sunt mules.

Citește și: Sorina de la Bravo, ai stil 2023, față în față cu dovezile! A venit din nou în platou cu o ținută de la Rux și Opulență: „Mi-a dat o valiză cu haine”

În ediția trecută, Sorina a fost penalizată din cauza ținutelor, după ce s-a aflat că a primit mai multe haine de la Rux și Opulență, câștigătoarea sezonului 7. Concurenta a fost consolată în culise de către colegele ei, moment în care a început să plângă.

Ilinca Vandici: Te așteptai să fie săritoare fetele?

Sorina: Da, sincer, întotdeauna sunt.

Beatrice: Ești capabilă. Mi-ai fost dragă și îmi ești chiar în continuare.

Nu uitați că puteți urmări ediția „Bravo, ai stil” 2023, sezonul 8, de joi seara online, la secțiunea LIVE a site-ului kanald2.ro: https://kanald2.ro/live.html.