Live Stream Online „Bravo, ai stil!”, sezonul 8- Ediția de luni, 29 mai 2023. Cea mai urmărită emisiune de modă și stil din România revine în această seară pe micile ecrane. „Bravo, ai stil!” 2023 poate fi urmărită de la ora 19:00 pe Kanal D2, dar și live online pe site-ul https://kanald2.ro/live.html.

Live Stream Online „Bravo, ai stil!”, sezonul 8- Ediția de luni, 29 mai 2023. O nouă concurentă intră în platoul „Bravo, ai stil!”

Ediția din seara zilei de luni, 29 mai, aduce noi intrigi în platoul emisiunii de fashion. În timp ce aspirantele la marele premiu încearcă să realizeze ținute pe placul juraților, o nouă concurentă își începe parcursul în cadrul competiției vestimentare.

Beatrice: „Unele articole pe care alege să le aducă nu sunt demne de această emisiune.”

Constanția: „Mă simt neîndreptățită.”

Andreea: „Mie nu-mi place cum se așează și nici tocul.”

Citește și: Andreea de la Bravo, ai stil 2023 nu a respectat regulamentul! Georgiana a răbufnit la adresa ei: „Am văzut de câte ori ai întârziat”

Carina: „Este ceva personal.”

Alexandru Abagiu: „Ești o studentă la design, ar trebui să ai o viziune legată de pui cum pui lucrurile.”

Constanția: „Demonstrează că te îmbraci mai bine decât mine.”

Carina: „Am înțeles, nimic din ce fac eu nu e bine.”

Ilinca Vandici: „Porțile se deschid pentru cea mai nouă concurentă.”

Cum puteți urmări live online emisiunea „Bravo, ai stil!” 2023?

„Bravo, ai stil!” 2023, sezonul 8, a avut premiera pe data de 2 aprilie 2023, pe Kanal D2.Ediția din această seară poate fi urmărită pe Kanal D2, de la ora 19:00, însă și live online la secțiunea LIVE a site-ului kanald2.ro: https://kanald2.ro/live.html.

Din data de 11 aprilie 2023, Kanal D2 este disponibil și în varianta HD, în rețeaua Digi (RCS), pe poziția 45.

Daca nu găsiți actualizat în mod automat în grilă, este necesară doar o simplă rescanare pentru a apărea pe această poziție.

Citește și: Georgiana a împărțit concurentele în două tabere! Ce părere are despre prieteniile de la Bravo, ai stil 2023: „Nu mai lasă loc de membri noi”

În funcție de operatorii de cablu, găsești Kanal D2 pe următoarele poziții:

RCS cablu digital- poziția 45
Vodafone cablu digital- poziția 15
Orange Communications cablu digital- poziția 123
Orange Communications IPTV- poziția 129
Nextgen cablu digital- poziția 15
Orange TV DTH satelit- poziția 136

În cazul în care nu găsești Kanal D2 în grila ta de programe, te rugăm sa dai o rescanare automată sau sa te adresezi operatorului tău de cablu.