Live Stream Online „Bravo, ai stil”, sezonul 8- Ediția de luni, 8 mai 2023. Emisiunea de fashion care i-a cucerit pe români în ultimii ani revine cu o nouă ediție pe micile ecrane.

„Bravo, ai stil!” 2023 poate fi urmărită atât la noul post de televiziune, Kanal D2, cât și live online pe https://kanald2.ro/live.html.

Live Stream Online „Bravo, ai stil”, sezonul 8. Ce puteți urmări în această seară

În ediția din 8 mai 2023 concurentele iau foc în culise după ce Diana le aruncă o replică tăioasă competitoarelor sale. Noua ediție aduce surprize plăcute pentru jurați din partea concurentelor, dar și neplăcute.

Apare în mintea aspirantelor la titlul de „cea mai stilată femeie din România” o întrebare care le macină: urmează sau nu să intre noi concurente în competiție?

Andreea: „Avem concurentă nouă?”

Beatrice: „Cred că în sfârșit mă bucur din plin de această competiție.”

Alexandru Abagiu: „Partea de beauty este răvășitoare.”

Raluca Bădulescu: „Mai agită peruca, mai agită-te pe tine, pentru că tu ești o tipă care agiți.”

Citește și: Constanția nu a reușit să îi impresioneze pe jurați. Maurice Munteanu a dat verdictul: „Un punct te desparte de ceea ce putem numi costum”

Maurice Munteanu: „Nimic nu merge cu nimic.”

Diana: „Sunt și eu cineva pe Instagramul ăsta, față de voi.”

Milena: „Fata mea, nu te face un urmăritor Dumnezeu!”

Raluca Bădulescu: „Numai în vechituri ești îmbrăcată.”

Cum puteți urmări Bravo, ai stil 2023 live online?

„Bravo, ai stil” 2023, sezonul 8, a avut premiera pe data de 2 aprilie 2023, pe Kanal D2. Ediția „Bravo, ai stil” din 8 mai 2023 poate fi urmărită pe Kanal D2, de la ora 19:00, însă și live online la secțiunea LIVE VIDEO a site-ului kanald2.ro:

https://kanald2.ro/live.html.

Din data de 11 aprilie 2023, Kanal D2 este disponibil și în varianta HD, în rețeaua Digi (RCS), pe poziția 45. Daca nu găsiți actualizat în mod automat în grilă, este necesară doar o simplă rescanare pentru a apărea pe această poziție.

Citește și: Iris a primit steluțe pe linie. Jurații nici nu au stat pe gânduri: „Cel mai rapid calificativ din istoria omenirii”

În funcție de operatorii de cablu, găsești Kanal D2 pe următoarele poziții:

RCS cablu digital- poziția 45
Vodafone cablu digital- poziția 15
Orange Communications cablu digital- poziția 123
Orange Communications IPTV- poziția 129
Nextgen cablu digital- poziția 15
Orange TV DTH satelit- poziția 136

In cazul în care nu găsești Kanal D2 în grila ta de programe, te rugăm sa dai o rescanare automată sau sa te adresezi operatorului tău de cablu.