Live Stream Online „Bravo, ai stil”, sezonul 8, revine marți seara, 11 aprilie 2023, cu o nouă ediție a celei mai îndrăgite emisiuni de fashion din țara noastră, doar la Kanal D2.

Cea mai iubită competiție de modă începe la ora 19:00 și poate fi urmărită LIVE VIDEO pe https://kanald2.ro/live.html.

Live Stream Online „Bravo, ai stil”, sezonul 8. Iată cum puteți urmări online emisiunea din această seară!

Cea mai iubită competiție de fashion din țara noastră a debutat pe data de 2 aprilie 2023, de la ora 19:00, cu o ediție specială. În prezent, acesta poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 19:00, pe noul post de televiziune, Kanal D2.

În acest sezon, cele 10 concurente au debutat ca fiind necunoscute publicului larg, însă iată că acestea încep din ce în ce mai tare să fie susținute de către telespectatorii din România.

Citește și: Raluca Bădulescu a dezvăluit ce nu îi place la Ruxi! Jurata de la „Bravo, ai stil” a spus tot despre relația celor două: „Mă enervează rău de tot”

În această seară, de la ora 19:00, intrigile care au apărut între aspirantele la titlul de „Cea mai stilată femeie din România” continuă. Fiecare tânără a început să spună lucrurilor pe nume, iar competiția ajunge la un alt nivel, chiar dacă este abia a doua săptămână a sezonului cu numărul 8.

Ilinca Vandici: „Ea este adevărata regină! Parcă sunteți mai frumoase, mai stilate, mai plină de viață.”

Alexandru Abagiu: „Culoarea ochilor tăi este pur și simplu hipnotizantă.”

Raluca Bădulescu: „Sandalele astea pitice, parcă te-ai încălțat cu cutii.”

Alina: „Nu-mi place deloc cum se îmbracă.”

Citește și: Alina de la „Bravo, ai stil” 2023, în lacrimi pe Instagram! Concurenta se confruntă cu o situație disperată: „Apelez la ajutorul vostru”

Ediția „Bravo, ai stil” 2023, sezonul 8, de marți seara poate fi urmărită online, la secțiunea LIVE a site-ului kanald2.ro: https://kanald2.ro/live.html.

Unde puteți urmări Kanal D2, cel mai nou canal de televiziune din România?

În funcție de operatorii de cablu, găsești Kanal D2 pe următoarele poziții:

RCS cablu digital- poziția 45
Vodafone cablu digital- poziția 15
Orange Communications cablu digital- poziția 123
Orange Communications IPTV- poziția 129
Nextgen cablu digital- poziția 15
Orange TV DTH satelit- poziția 136

In cazul în care nu găsești Kanal D2 în grila ta de programe, te rugăm sa dai o rescanare automată sau sa te adresezi operatorului tău

de cablu.