În episodul din această seară, din serialul “Gomora”, difuzat de la ora 22:30, la Kanal D, suntem martorii apariției surprinzătoare a lui Carmelo lo Diacono, cel care făcea parte din clanul răposatului Vicenzo Carignano, alias Gentilomul. Acesta a venit să se autodenunte la Poliție, pentru că a încercat să îi ucidă pe Azzurra și Pietro Savastano jr., iar vestea aceasta a picat ca un trăsnet pentru familia temutului mafiot.

Carmelo dezvăluie că a apelat la acest gest disperat din dorința de a se răzbuna pe Gennaro Savastano, care a ordonat, la rându-i, uciderea Gentilomului. Acesta era ca un adevărat tată pentru Carmelo. Acum Pietro este luat de către autorități de lângă părinții săi, până se va decide dacă micuțului îi este pusă viață în pericol de către aceștia.

Pentru că Luciana a dispărut definitiv din clanul Savastano, Mistral ocupându-se personal de pedeapsa soției sale pentru trădare, Genny și Azzurra s-au mai liniștit și nădăjduiesc că

planul de răzbunare împotriva lui Ciro are șanse de câștig.

Pe de altă parte, Genny îi cere celui cunoscut drept „Călugărul” să urmărească fiecare mișcare a lui Mistral, mafiotul având îndoieli în privința loialității totale a acestuia. Mai mult, ca să câștige piața substanțelor interzise din Napoli, Gennaro are un plan care nu este pe placul <ostașilor> săi.

Citește și: Enzo, sabotat de Valerio

Ce este dispus Genny să facă pentru a-și readuce fiul în sânul familiei, dacă va reuși acesta să descopere că Mistral îl trădează și, în ce transformă Ciro războiul declarat clanului Savastano puteți află în această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul “Gomora”, difuzat numai la Kanal D2.