In noul episod din “Gomora”, difuzat de la ora 22:30, la Kanal D2, Ciro va face un pas înainte în războiul cu Genny, unindu-și forțele cu văduva Gentilomului, iar această alianța reprezintă un pericol uriaș pentru clanul Savastano.

Gennaro este conștient că Ciro este un adversar de temut și, cu toate că înainte și-ar fi dat viața unul pentru celălalt, acum au ajuns în punctul în care trebuie să rămână doar <unul> care să conducă rețeaua imensă a clanurilor mafiote italiene.

Ciro și Enzo sunt conștienți că Genny devine, pas cu pas, tot mai slab, după ce aceștia au format nouă alianță, iar clanul Savastano rămâne, de la o zi la alta fară resurse, bani și marfă. Cei doi capi interlopi sunt siguri că Genny va rămâne fără <ostașii> săi atunci când vor afla că afacerile clanului sunt într-un continuu declin.

Genny este atacat din toate părțile pentru că și Azzurra  îi reproșează că nu poate gestiona războiul pornit împotriva lui Ciro și se teme

de ce este mai rău pentru familia lor.

Ce se va întâmpla atunci când Luciana, soția lui Angelo Mistral, devenit omul de încredere al lui Gennaro Savastano, va încerca să trădeze vrând o alianță cu văduva Gentilomului, și ce pierdere uriașă va suferi Ciro, aflați în această seară, de la ora 22:30, numai la Kanal D2.