Lună Plină septembrie 2023: Ce efect are asupra noastră acest fenomen astronomic? În 2023 am asistat și vom asista în continuare la mai multe fenomene astronomice și, iar una dintre favorite este luna plină. Luna Plină pentru septembrie va avea loc mai târziu în această lună, vineri, pe data 29 septembrie. Luna Nouă a avut loc la începutul lunii, pe data de 15 septembrie.

Citește și: Fazele lunii septembrie 2023: Când avem Lună Plină și Lună Nouă?

Luna Plină din septembrie 2023 se numește „Luna Plină a recoltei”, fiind cea mai apropiată de echinocțiul de toamnă. În emisfera nordică, Luna Plină a Recoltei răsare foarte curând după apusul soarelui, oferind multă lumină strălucitoare fermierilor care își recoltează recoltele de vară.

De-a lungul timpului, i-au fost atribuite Lunii Pline mai multe semnificații, motiv pentru care mulți cred că acest fenomen poate influența comportamentul oamenilor.

Iată ce efect are asupra noastră Luna Plină septembrie 2023!

Lună Plină septembrie 2023: Ce efect are asupra noastră acest fenomen astronomic?

Studiile arată că Luna are capacitatea de a produce anumite transformări asupra oamenilor, dar și în natură. Luna Plină influențează mișcările apelor mărilor și oceanelor, iar pentru că organismul uman este alcătuit în proporție de 75% apă și noi putem fi vulnerabili.

Din punct de vedere emoțional, Luna Plină este un moment în care unele persoane se pot simți mai vulnerabile sau agresive. Luna plină poate fi asociată cu o creștere a nivelului de melatonină, hormonul care reglează somnul, motiv pentru care multe persoane se pot confrunta cu probleme cu somnul în noaptea de Lună Plină.

Lună Plină septembrie 2023: Ce efect are asupra zodiilor

Luna, în astrologie, ne guvernează starea de spirit și cele mai profunde instincte. Ciclul lunar, în special luna nouă și luna plină, afectează sănătatea mintală, dragostea și face apel la subconștientul unei persoane.

Luna Plină din septembrie 2023 este numită după sezonul recoltei și cade în casa Berbecului. Înflăcărată, impulsivă și reactivă emoțional, această perioadă ar putea afecta cu pasiune zodiile. Este important să nu te lași să tragi concluzii sau să ia decizii permanente care ar afecta viața cuiva pe termen lung.

Deoarece această Lună Plină apare în semnul solar al Balanței, vor exista și energii de echilibrare care completează impulsul arian. Este recomandat să reflectezi înainte să iei o decizie importantă și să te arunci înainte să iei în considerare toate posibilitățile.

Surse: lifestyleasia.com, moongiant.com, clickpentrufemei.ro