Mesaje pentru prima zi de toamnă 2023.  Toamna se apropie cu pași repezi, fiind o perioadă iubită de mulți români. După o vară călduroasă, toamna anului 2023 se așteaptă a fi o perioadă cu peisaje încântătoare, apusuri tot mai surprinzătoare și vreme tot mai potrivită pentru plimbări lungi și răcoroase de toamnă. V-am pregătit o listă cu cele mai frumoase mesaje și urări pe care le puteți trimite celor dragi în prima zi de toamnă 2023! 

Mesaje pentru prima zi de toamnă din 2023

„Toamna este un andante melancolic și grațios care pregătește admirabilul adagio al iernii” (George Sand)

„Un vânt a aruncat departe ploaia, a luat cu el cerul si frunzele, lăsând in spate doar copacii. Cred ca am ajuns sa cunosc prea bine toamna" (E.E.Cummings)

Citește și: Sf. Alexandru 2023: Mesaje, urări și felicitări cu „La mulți ani!”

„Toamna a fost întotdeauna anotimpul meu preferat. Momentul în care totul se umple de ultima picătură de frumusețe, ca și cum natura ar fi economist din frumusețile ei pentru momentul final” (Lauren DeStefano)

„Exista o armonie in toamna si o strălucire in cerul ei, care nu poate fi regăsită de-a lungul verii, ca si cum n-ar putea fi, ca si cum n-ar fi fost vreodată” (Percy Bysshe Shelley)

„Fiecare frunză îmi spune despre fericire, atunci când cade din copac toamna” (Emily Bronte)

„Toamna e anotimpul moale, pentru că ceea ce pierdem în flori, câștigăm în fructe” (Samuel Butler)

„Doua sunete ale toamnei sunt inconfundabile… foșnetul frunzelor rigide si grăbite suflate de-a lungul străzii de un vânt tafnos si crâncănitul unui stol de gaste migratoare” (Hal Borland)

„Căldura de toamnă e diferită de căldura verii.

Una coace merele, cealaltă le transformă în cidru” (Jane Hirshfield)

„Toamna pare să se instaleze deodată anul ăsta. Dimineața primei zile de septembrie e crocantă și gălbuie ca un măr copt” (J.K. Rowling)

Urări pentru prima zi de toamnă din 2023

Așa cum este cel mai colorat anotimp, așa îți doresc și eu ție ca în această toamnă să ai parte doar de emoții colorate, trăiri surprinzătoare și împlinire sufletească!

Vă doresc o toamnă minunată și plină de iubire, o toamnă caldă, liniștită și fericită! O toamnă în care să vă bucurați de frunzele colorate, de ploi liniștite și vânt ce bate.

Toamna asta sper să fie cea mai frumoasă creație a voastră, a iubirii pe care ați găsit-o și a fericirii ce are să vă urmeze o viață. Vă doresc o toamnă liniștită și plină de amintiri perfecte.

O toamna plină de suflet, de inimă, de vibrații, de emoțiile trupului!

Venind toamna, se face tot mai frig, așa că nu uita să fii mai darnic cu căldura ta sufletească față de cei dragi!

Fie ca răcoarea toamnei să te energizeze, soarele senin să te umple de căldură sufletească, ploile acesteia să te ambiționeze iar culorile diverse să îți înfrumusețeze fiecare clipă din viața ta!

Toamna este anotimpul recoltei și belșugului, așa că îți doresc și ție că acest anotimp să îți aducă doar bogăție și să culegi roadele muncii tale!

Toamna este anotimpul care se aseamănă cel mai mult cu sufletul nostru – are și zile senine și călduroase, dar și momente când frigul și ploaia pun stăpânire pe timp. Îți doresc să înveți de la acest anotimp faptul că viața nu este doar senină sau posomorâtă, să înveți că după ploaie numaidecât va veni soare și să ții minte că la fel cum inevitabil după toamna vine iarna, așa și după noi, va veni o clipă când nu vom mai fi, așa că fii om bun și iubește-ți aproapele!