Fenomenul substanțelor interzise este din ce în ce mai alarmant și pare că a luat pur și simplu cu asalt țara noastră. Cu toate acestea, cei care ar trebui să lupte cu el sunt exact ca lupul pus să păzească turma de oi. Cele mai recente exemple în acest sens au fost descoperite chiar în ultima perioadă, mai exact în ultima săptămână.

Astfel, în cursul zilei de joi, un polițist și un fost jandarm din Dolj, prinși în flagrant când vindeau stupefiante, au fost condamnați la închisoare, iar un fost procuror din Vrancea

a intrat în vizorul unei anchete DIICOT după ce a fost prins că avea o cultură de canabis într-o plantație de viță de vie.

Surse din anchetă spun că fostul procuror ar fi fost capul rețelei de distribuție a unor substanțe interzise

„La percheziții anchetatorii au găsit pe proprietatea fostului magistrat peste două sute patruzeci de plante de canabis, sute de muguri, dar și recipiente cu ulei de canabis.

La audieri, bărbatul de șaizeci și cinci de ani a spus că folosea uleiurile și semințele pentru prepararea unei plăcinte tradiționale. În plus, ar fi înființat acea cultură pentru a folosi plantele în tratamentul unei boli de care suferă.

Nu este însă pentru prima dată când bărbatul intră în atenția polițiștilor de la antidrog. Acesta a fost prins în trecut cu câteva sute de grame de canabis asupra lui.

Acum, atât el, cât și alți doi suspecți au ajuns la audieri și sunt cercetați pentru cultivare și deținere de droguri de risc.

Citește și: Ce teste pentru depistarea stupefiantelor fac șoferii în cazul unui accident rutier? Toți șoferii trebuie să aibă asta în vedere

Surse din anchetă spun că fostul procuror ar fi fost capul rețelei de distribuție a unor substanțe interzise”,

a transmis Delia Săndulachi, corespondent Kanal D.