A trecut un an de când Nosfe s-a stins din viață. La doar 37 de ani, artistul a decedat, lăsând în urmă familia frumoasă pe care și-a construit-o alături de partenera sa, Mădălina Crețan.

De la moartea cunoscutului cântăreț, Mădălina a devenit foarte activa în mediul online, acolo unde are grijă să fie de fiecare dată sinceră cu urmăritorii ei cu privire la sentimentele și trăirile sale, fie că este vorba despre clipe fericite sau mai puțin plăcute.

Ce o face pe Mădălina Crețan fericită, la un an de când Nosfe a murit: „Nu e așa ușor de definit”

Cu câteva ore în urmă, Mădălina Crețan a organizat la InstaStory o sesiune de întrebări și răspunsuri, pentru a mai comunica cu fanii și urmăritorii ei. Printre alte întrebări s-a numărat și una foarte sensibilă, despre fericire: „Ce te face să te simți fericită acum?”

Mădălina Crețan  nu s-a ferit să răspundă și a dezvăluit că, în opinia ei, acest sentiment nu este deloc ușor de definit. Cu toate acestea, tânăra a mărturisit că se încarcă cu bucurie din interacțiunea cu persoanele pe care le simte apropiate de sufletul ei.

„Și fericirea asta nu e așa ușor de definit și nici foarte des simțită. E un subiect amplu.

Mai degrabă sunt momente, activități, companii care te fac să te simți bine, safe, iubit. Pentru mine se traduce acum în petrecut timp de orice fel cu oameni cu care pot să fiu eu așa cum simt”, a răspuns ea la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Nu este prima dată când Mădălina Crețan vorbește pe Instagram despre subiecte emoționante și speciale pentru ea.

Cu ceva timp în urmă, soția lui Nosfe i-a transmis un mesaj acestuia, împreună cu mai multe fotografii pline de însemnătate pentru ea.

„Nu există sentiment mai frumos în viața asta decât să fii cu oameni care te văd așa cum ești și te iubesc așa cum ești cu adevărat. Mi-e dor de tine, soțul meu. Îți mulţumesc că mă vezi așa cum sunt și că m-ai făcut să mă simt perfectă aşa cum eram”,

a scris ea pe InstaStory, cu ceva timp în urmă.