Mădălina Crețan a rămas văduvă de mai bine de un an și două luni, după moartea fulgerătoare a lui Nosfe. Celebrul artist a lăsat un gol enorm în inimile tuturor fanilor, dar în special în inima soției sale, care încearcă să ducă mai departe visurile regretatului ei soț. Ea a dezvăluit recent că în continuare îl visează pe Nosfe, însă nu atât de des pe cât și-ar fi dorit.

Ea este bucuroasă pentru aceste momente care o ajută s păstreze vie amintirea soțului ei.

„Nu chiar atât de des pe cât mi-aș dori eu, dar cumva știi cum e, nemulțumitului i se ia darul. Și atunci accept când vrea el să vină. Da. Ne mai întâlnim și dacă nu reușește să ajungă la mine, ajunge la foarte mulți oameni, de la prieteni, la fani și din fericire mesajele ajung la mine.

Întotdeauna”
, a declarat Mădălina Crețan, pentru EGO.ro.

Nosfe a murit fulgerător la vârsta de 37 de ani, în urmă cu aproximativ un an și două luni. Cu doar câteva ore înainte de deces, Nosfe susținuse un concert la Romaero, alături de trupa „Șatra Benz”. El s-a simțit rău în timpul concertului, motiv pentru care a plecat acasă. În momentul în care s-a dus să își ia telefonul, Nosfe pur și simplu s-a prăbușit.

Nu doar efortul fizic i-ar fi fost mortal, cât și stresul emoțional din ultimii ani.

Mădălina Crețan a reușit să îndeplinească unul dintre visele lui Nosfe: „E minunat”

Mădălina Crețan încearcă din răsputeri să păstreze vie amintirea soțului ei. Ea este în culmea fericirii de când a aflat de lansarea oficială a filmului „Visul”, în care Nosfe a jucat. Pe lângă promovarea lungmetrajului, Mădălina Crețan i-a îndeplinit și visul de a avea o piesă alături de Feli.

Fanii vor putea vedea ultimul mare proiect al lui Nosfe în cinematografe încă din data de 12 decembrie.

Citește și: Mădălina Crețan, mesaj emoționant pentru Nosfe. Soția regretatului cântăreț a dat frâu liber sentimentelor: „Mi-e dor de tine”

„L-am văzut împreună de două ori. Tocmai asta este și frumusețea acestui film pentru că pot să spun despre el că e minunat fără să fiu subiectivă prin prisma evenimentului de acum un an și un pic.

Mi-a plăcut foarte mult și înainte. L-am văzut o dată la Tiff astă vară și abia aștept să-l văd din nou în seara asta și din 12 decembrie în cinematografe”, a mai spus soția lui Nosfe, pentru sursa citată mai sus.