La doar 24 de ani, o tânără din Iași se luptă să trăiască și să aibă o viață normală. Mădălina Budescu a fost diagnosticată încă de la naștere cu o malformație la nivelul inimii care, pe măsură ce a trecut timpul, a început să îi îngreuneze din ce în ce mai mult viața de zi cu zi.

Tânăra suferă de o malformație congenitală care începe să îi afecteze din ce în ce mai tare viața și să îi distrugă fiecare vis pe care a încercat să și-l clădească până acum.

„La mine este o problemă din naștere, eu am crescut, tratamentele pe care le luam până acum nu mă mai ajută, lucrurile s-au înrăutățit foarte mult într-o perioadă foarte scurtă. Am transpoziție de vase mari, insuficiență cardiacă clasa a treia și defect septal ventricular. Mai multe afecțiuni la inimă și am nevoie de o operație de dublă ventriculară, aceasta este o variantă, și cea pe care mi-au recomandat-o medicii.

Până acum, am ținut boala sub control, am fost permanent la analize, însă când a fost perioada pandemiei, nu reușeam să ajung la control, spitalele erau foarte aglomerate și am ajuns acum, când nu se mai poate face nimic pentru mine”
, a mărturisit Mădălina Maria Budescu, notează bzi.ro

Prețul unei vieți normale pentru Mădălina este de peste 31 de mii de euro: „Este dureros, operația trebuie făcută în Turcia”

De 6 ani, Mădălina și Dragoș, logodnicul ei, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, așa că cei doi tineri au vrut să ajungă cât mai repede în fața altarului. Din nefericire, acest lucru nu a fost posibil până acum. Problemele extrem de grave cu care se confruntă fata i-au determinat pe cei doi îndrăgostiți să anuleze de trei ori data fericitului eveniment.

Mădălina are o șansă la o viață normală.

Este vorba despre o operație în Turcia, care i-ar putea salva viața și i-ar putea reda libertatea de a se bucura de aceasta. Intervenția chirurgicală este însă extrem de costisitoare. Ca să poată fi operată la Spitalul memorial din Turcia, Mădălina are nevoie de 31 200 de euro, o sumă pe care nu o are nici pe departe. Ca să strângă bani pentru operația care i-ar putea salva viața iubitei sale, Dragoș a plecat peste hotare, unde muncește din greu.

Citește și: Ea este interpreta de muzică populară care s-a stins la doar 50 de ani! Victorița Cică a ajuns în spital cu puțin timp înainte de a-și pierde viața: „Ai șocat pe toată lumea cu plecarea ta!”

„Am fost și la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureș, unde am stat internată 3 săptămâni, m-au transferat de la Institutul de Boli Cardiovasculare «Prof.

Dr. George I.M. Georgescu» Iași, unde am fost internată timp de o săptămâni în secția de ATI. Medicii mi-au spus că nu au ce să-mi facă și eu. A fost un an foarte greu pentru mine, chiar și din punct de vedere financiar, acum stau la pat. Am stenoză pulmoră severă, simt că mă sufoc și nici nu se pune vorba să fac efort, este foarte complicat.

Până anul trecut, am avut o viață bună. Am și un prieten, aveam planuri împreună, însă totul s-a destrămat. Am anulat, anul acesta, pentru a treia oară, nunta din cauza bolii. Este dureros, operația trebuie făcută în Turcia, el mă ajută să trec peste aceste momente, mă ajută și din punct de vedere financiar. Prietenul meu este plecat în Anglia, pentru a mă ajuta, tata este plecat și el în Germania, însă nu știu dacă vor reuși să strângă această sumă, 31.200 de euro, ne descurcăm greu”, destăinuie tânără.