Bianca Drăgușanu s-a declarat de multe ori pro operații estetice, astfel că nu s-a sfiit niciodată să recunoască că a apelat la acestea. De această dată însă, vedeta a mers la clinică împreună cu cea care i-a dat viață. Mama Biancăi Drăgușanu a ajuns la medicul estetician pentru câteva mici ajustări, așa cum le-a mărturisit chiar vedeta fanilor săi.

Cele două au o relație foarte bună, așa că ziua a fost una cu adevărat specială pentru Bianca Drăgușanu și mama sa, care nu sunt doar mamă și fiică, ci și prietene foarte bune.

„Dragii mei, sunt cu doamna mama. Mă duc să o fac și mai frumoasă, mă duc să o duc la botox. Poate îi umplem puțin buzele cu acid hialuronic și, ca de obicei, ea are emoții. A mai făcut asta de vreo două ori în viața ei, acum va fi a treia oară și va fi ceva foarte frumos și discret”,

a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Bianca Drăgușanu, cu cagulă după intervențiile estetice! Ce s-a întâmplat cu vedeta: „M-am umflat, am niște cheaguri de sânge în ochi”

Bianca Drăgușanu nu s-a temut niciodată să recunoască faptul că, pe parcursul timpului, a apelat de mai multe ori la medicul estetician. La începutul anului, vedeta a trecut printr-o nouă intervenție pentru înfrumusețare, în urma căreia a ales să poarte cagulă până la vindecare.

Din fericire, recuperarea a durat mai puțin decât se aștepta inițial Bianca Drăgușanu, iar rezultatul a fost pe gustul ei. 

„Bună tuturor! Sunt în a cincea zi de la operație, am ales să port cagulă pentru următoarele două luni jumătate din viața mea pentru că sunt foarte inflamată și foarte vânătă, am o piele foarte sensibilă. Practic știam ce înseamnă această procedură, îmi cunoșteam sensibilitatea vasculară, și știam exact ce mă așteaptă.

Citește și: Bianca Drăgușanu, decizie importantă. Ce regrete are vedeta: „Nu are nimeni dreptul să mă judece”

M-am umflat, am niște cheaguri de sânge în ochi, dar să vă țin la curent în fiecare zi cu evoluția vindecării mele, iar pentru cei sau cele care aveți întrebări despre procedurile estetice care vă

pot schimba viața, sunt aici, vă răspund cu mare drag”,  le-a

spus la acea vreme Bianca Drăgușanu fanilor ei, pe Instagram.