Viața lui Beatrice s-a terminat la vârsta de doar 23 de ani, după ce i-a fost luată chiar de către patronul magazinului la care lucra, în Sectorul 3 din București. Tânăra a fost supusă unor chinuri groaznice de către bărbatul în vârstă de 72 de ani. La iveală au ieșit mai multe scenarii cu privire la relația care ar fi existat între cei doi, mai ales că bărbatul ar fi fost gelos pe faptul că tânăra, însărcinată fiind, ar fi urmat să își dea demisia și să plece în Italia, la mama ei.

Citește și: Femeia care a încercat să o salveze pe Liliana, femeia incendiată de nepotul ei, declarații tulburătoare! A fost și ea stropită cu benzină: „A aruncat și pe mine și el a zis: fugi!”

Mama lui Beatrice a negat orice speculație cu privire la faptul că între fiica ei și bărbatul de 72 de ani ar fi existat o relație.

Ea a mărturisit că este sigură că el nu a mai avut alți complici, ci a acționat singur. Chiar dacă ar fi primit propuneri indecente din partea patronului ei, fata de 23 de ani a refuzat vehement să se vadă cu bărbatul. Femeia a mai adăugat că suferă deoarece nu a putut să își vadă fiica, care ar fi fost de nerecunoscut din cauza rănilor. 

„Sora mea și familia mea, toți cei apropiați, nu m-au lăsat să intru să o recunosc eu.

Motivul este pentru a mă proteja pe mine de a nu o vedea. Fata mea, când a fost scoasă de la morgă, de la INML. Am început să țip, să plâng acolo, fiindcă fata mea nu mai era. Era jumate din ceea ce era.

Ea cântărea în jur de 70 de kg cu sarcina cu tot. Eu când am văzut când a ieșit acoperită, bineînțeles, nu știu dacă mai avea 40 de kg.

Sunt sigură că alți complici nu au fost. A fost el. A avut anumite propuneri pe care fata mea i le-a refuzat. Fata mea nu s-a dus la nicio garsonieră, la niciun apartament. Nu există așa ceva”, a declarat mama lui Beatrice, potrivit Antena3.ro.

Motivul pentru care bărbatul de 72 de ani ar fi devenit gelos: „Mai bine îi iau eu viața decât sa plece”

Apropiații patronului de 72 de ani spun că între cei doi ar fi fost o relație și că ar fi împrumutat-o pe tânără cu câteva mii de euro. Familia fetei a recunoscut că bărbatul i-ar fi făcut avansuri, însă neagă că ar fi existat o relație între ei. Mama lui Beatrice a mărturisit că bărbatul ajunsese să aibă o obsesie pentru fiica ei, motiv pentru care îi impunea multe reguli la locul de muncă și chiar i-a concediat multe dintre colege.

Cu o oră înainte ca Beatrice să fie ucisă cu sălbăticie, ea a vorbit cu mama ei la telefon pentru ultima dată. Femeia a dezvăluit că au vorbit 14 minute la ora 8 și un sfert ora României, în ziua crimei. 

„I-a interzis să mai vorbească cu fostele colege, să nu mai iasă din magazin să stea acolo, să fie în permanență numai cu el. Avea o frică de el, teamă și după aia să-mi zică și fetele.. angajatele, de ce le-a dat afară pentru care motiv. Asta a urmărit.

El știa că fata o să vină la mine să nască acolo, să stea cu mine și ce a decis: mai bine îi iau eu viața decât sa plece. Am auzit gălăgie, când m-am întors am văzut mașina de poliție, dar nu știu ce s-a întâmplat”, a mai spus mama fetei.