Maria, emoționată după jurizare! De când a intrat în competiție, Maria a luat calificative pozitive pe linie, mulțumită ținutelor pe care le-a prezentat în platoul „Bravo, ai stil!”.

Toate look-urile concurentei au fost complementate, atât de către jurați, cât și de celelalte concurente, însă tânăra nu se aștepta să audă cuvintele pe care jurații i le-au spus în această seară.

Maria, emoționată după jurizare! Look-ul tinerei a fost apreciat de colegele sale: „Îmi dai un vibe de studentă”

Andreea și Carina au comentat ținuta pe care a prezentat-o Maria în această seară. Look-ul a fost pe placul lor, în special din punct de vedere cromatic.

Andreea: „Îmi place ținuta pe care o porți. Aș fi pus un lănțișor la baza gâtului.”

Maria: „Am cravată.”

Citește și: Beatrice, în lacrimi din cauza comentariilor negative din mediul online. Iris este de partea ei: „Încerc să mă feresc de orice discuție cu Andreea”

Andreea: „A. Se pierdea în printul puloverului, n-am observat-o. Aș fi luat o geantă tot în această formă, doar că mai mică.

În rest îmi place.”

Carina: „Și mie îmi place ținuta. Îmi dai un vibe de studentă. Îmi place cromatica și mie și îmi place că abordezi tot felul de stiluri.”

Maria a rămas mută de uimire când a auzit laudele juraților: „N-am primit niciodată validarea asta”

Jurații au fost năuciți de look-ul pe care l-a conturat în această seară Maria.

În timp ce Raluca Bădulescu consideră outfitul din această seară definiția rafinamentului, Maurice Munteanu a fost chiar emoționat de styling-ul pe care l-a realizat aspiranta la marele premiu al emisiunii de fashion.

Mai mult decât atât, juratul nu s-a abținut și a spus că, în opinia sa, Maria este cea mai bună concurentă care a pășit până în prezent în platoul „Bravo, ai stil!”.

Alexandru Abagiu: „E o ținută care e foarte bine susținută din punct de vedere cromatic.

Mă gândeam la paletarul unui pictor în momentul în care am văzut detaliile de vișiniu. Îmi plac accesoriile, ceasul e foarte bine ales în contextul acesta. Este un look fresh.”

Maurice Munteanu: „Sunt foarte multe lucruri de spus. Sunt convins că doar faptul că ai un talent și un rafinament înnăscut te-a convins să faci ținuta aceasta care este definiția luxului. Ținuta este nu că perfectă, așa în România se îmbracă două sau trei femei.

Ești nu că bună, ești, cred, cea mai bună concurentă pe care a avut-o Bravo, ai stil! de la primul sezon și până în prezent. Îți spun sincer că m-ai lăsat mut. Bravo!”

Citește și: Ținuta Andreei, apreciată. Totuși, tânăra a dat-o în bară cu un element: „Ai greșit-o grav cu accesorizarea”

Raluca Bădulescu: „Ești dintre puținele pe care le cunosc în România, nu la Bravo, ai stil!, nu între cunoștințele mele personale. Este excelență, rafinament în styling. Ești dintre cele mai bine îmbrăcate femei pe care le-am văzut în viața mea.”

Maria: „Am rămas fără cuvinte.”

Ilinca Vandici: „Tu ca tu dar cred că este de 8 sezoane încoace prima dată când și Raluca e emoționată dar pe Maurice nu l-am văzut așa.”

Maurice Munteanu: „Este meritul ei iar eu în fața performanței mereu o să fac reverență, indiferent de domeniu. Dacă aș avea o fată și ar fi așa aș fi nu că mândru.”

Maria: „Vă mulțumesc foarte mult! Am nevoie, am avut nevoie. N-am primit niciodată validarea asta și acum că o primesc, deși poate nu sunt atât de gândite ținutele mele, dar poate e un talent pe care îl am, să le potrivesc.”