Un băiețel de doar trei ani a murit după ce a fost spulberat de o șoferiță care conducea sub influența substanțelor interzise. Mai mult, martorii povestesc că femeia ar fi avut în brațe un alt copil în timp ce se afla la volan.

Rudele îndurerate acuză că nu li se face dreptate, după ce femeia a rămas în libertate.

„Cum poți, tu femeile la 33 de ani și cu un copil în brațe, drogată, cum să conduci! Avea un copil în brațe doamnă și n-a

mai putut. Nu vreau să scape!”, a spus bunica micuțului.

„Când a venit cu viteza am țipat. Fetița am apucat-o, că era aici”, a spus un martor.

Citește și: Primele audieri dupa moartea Alexandrei! Oamenii au continuat să protesteze în fața spitalului din Botoșani

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, însă eforturile medicilor au fost în zadar.

Copilul s-a stins chiar sub privirile lor. Martorii povestesc că femeia ar fi gonit pe străzi înainte de impact. La volanul mașinii era o șoferiță de treizeci și opt de ani care se afla sub influența substanțelor interzise.

Femeia este căsătorită și are un copil de vârstă asemănătoare cu cel pe care l-a omorât. Potrivit localnicilor, ea lucrat ca profesoară în urmă cu mai mulți ani la o școală din apropierea zonei în care s-a întâmplat tragedia.

Deși în urma accidentului provocat de ea un copil și-a pierdut viața, șoferiței i s-a întocmit dosar penal, dar nu a fost reținută de oamenii legii.

„Încă nu s-a luat nicio măsură preventivă. Urmează a se hotărî după ce sosește rezultatul de la IML Iași”, a declarat Elena Ostache, purtător de cuvânt IPJ Brăila.

Deși s-a cerut urgentarea procedurii, rezultatul va mai dura câteva zile.

Până atunci, femeia rămâne în libertate, spre revolta familiei, dar și a întregii comunități. Rudele copilului se pregătesc acum pentru înmormântare.