Un cunoscut medic estetician, pe la care au trecut mai multe persoane publice, este acuzat că și-ar fi jefuit fosta iubită, doctoriță la un spital de stat, Bărbatul este bănuit că ar fi furat din casa femeii nu mai puțin de 35.000 de euro. Anchetatorii au descins la adresa medicului, iar în urma percheziției s-ar fi găsit o sumă uriașă, care nu a putut fi justificată.

Citește și: Ce nume fals a folosit Matteo Politi, „chirurgul estetician”condamnat în România! A fost arestat în Italia, unde lucra la un hotel

Degajat și cu zâmbetul pe buze, așa a ieșit din fața judecătorilor bărbatul cunoscut drept medicul estetician al vedetelor, deși deține o clinică în zona de lux a Capitalei, iar pe rețelele de socializare părea un afacerist plin de realizări, se pare că realitatea ar fi alta. Fosta lui iubită, mai tânără cu șapte ani, și ea medic rezident, l-a acuzat de furt. Cei doi amorezi s-ar fi cunoscut în urmă cu ceva timp la Spitalul Elias, acolo unde profesau ca medici, însă relația lor ar fi fost una plină de certuri.

Convins că ar contribui mai mult la bugetul familiei, medicul nu ar mai fi stat pe gânduri, iar la scurt timp după despărțire ar fi păstrat cheile de la ușa femeii.

Medicul estetician a fost reținut pentru 24 de ore 

Bărbatul de 42 de ani a reușit să intre în locuința fostei sale iubite cu o cheie de rezervă, la o oră la care știa că nu se află nimeni acasă.

Individul ar fi reușit să sustragă din locuință nu mai puțin de 35.000 de euro. După ce a constatat lipsa banilor, femeia a mers direct la Secția 5 de Poliție și a depus o reclamație.

Polițiștii au descins atât în locuința medicului, cât și la clinica acestuia și au descoperit 86.500 euro, a căror proveniență nu poate fi justificată, motiv pentru care medicul a fost reținut pentru 24 de ore.

Vecinii din zonă sunt șocați de cele auzite, mai ales că medicul ar avea o situație financiară bună. „Profesia, din punctul meu de vedere, nu prea e atât de relevantă pentru caracterul unui om. Să fii om bun nu înseamnă neapărat să ai studii”, a declarat un vecin. Medicul a fost prezentat în fața judecătorilor de la Sectorul 1, care au decis să l cerceteze în stare de libertate.