Marius Elisei nu a fost alături de fiica sa, Isabela, în prima zi de școală, ceea ce a dezamăgit-o pe micuță. Oana Roman a spus că Isabela și-ar fi dorit ca tatăl ei să fie prezent pentru a o sprijini în acest moment important al vieții sale.

Motivul pentru care Marius Elisei nu a fost alături de fiica lui în prima zi de școală

Oana Roman a transmis un mesaj emoționant, dezvăluind că, deși Isabela a avut o zi plăcută, lipsa tatălui său a avut un impact negativ asupra ei. Fiica lui Petre Roman a fost cea care a însoțit-o la începutul noului an școlar, oferindu-i încurajare și tot sprijinul necesar.

Citește și: Oana Roman nu ar mai accepta asta de la un bărbat! A dezvăluit de ce nu mai vrea un iubit: „Era o problemă și dacă salutam pe cineva”

„Prima zi de școală din clasa a IV-a! Voi fi lângă tine în fiecare moment și te voi susține mereu. Știu ca ți-ai fi dorit să simți și sprijinul celuilalt părinte, dar eu voi face tot ce este omenește posibil ca să nu simți nicio lipsă! Mult succes iubirea vieții mele! Te iubesc infinit!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

În plus, vedeta a spus că Marius Elisei nu a sunat-o pe Isabela nici măcar pentru a-i ura „La mulți ani!” de Sfânta Maria: „ Nu a sunat-o nici

azi, nici ieri când a fost ziua ei. L-a sunat ea și nici nu i s-a răspuns la telefon, dar nici nu a fost sunată înapoi”, a spus Oana Roman.

Oana Roman îl acuză pe Marius Elisei de neplata pensiei alimentare

Oana Roman și Marius Elisei s-au separat definitiv la începutul anului 2023. De atunci, cei doi au avut numeroase conflicte, adesea legate de fiica lor, Isabela.

După despărțire, Isabela a rămas în custodia mamei sale, care afirmă că fetița a suferit profund din cauza divorțului.

Vedeta îi reproșează lui Marius Elisei că nu contribuie nici financiar, nici emoțional în viața fiicei lor. Ea a subliniat că fostul soț nu a achitat nicio pensie alimentară, deși existau acorduri notariale stabilite în momentul separării. Până acum, el nu ar fi contribuit cu niciun ban și ar avea datorii de aproximativ 4000 de euro.

Oana Roman a spus că fostul ei partener nu se implică deloc în creșterea copilului lor. Ea se ocupă de toate responsabilitățile legate de educația și bunăstarea fetiței, inclusiv transportul la școală, activitățile extracurriculare și vacanțele. De asemenea, ea plătește toate cheltuielile, inclusiv cele legate de școală și facturi. Fostul partener nu a plătit niciodată pensia alimentară de 500 de lei pe care a spus că o poate oferi și, în general, se vede rar cu copilul.

Citește și: Oana Roman, amenințată de fostul soț. Marius Elisei a recurs la un gest extrem față de vedetă: „Mi-a furat telefonul. Le-a folosit ca să mă șantajeze”

„Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică defel în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei. Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta. Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă”, a declarat Oana Roman.