Deși cei doi au divorțat în 2021, au ales să își mai ofere o șansă. Ulterior, au realizat că nu pot merge mai departe și au decis să se separe definitiv.

Oana Roman nu ar mai accepta asta de la un bărbat

Vedeta a spus că se bucură de libertatea pe care o are acum, după divorț, libertate pe care nu o avea în timpul căsătoriei.

Oana Roman nu mai vrea să ofere explicații unui bărbat și apreciază timpul petrecut singură.

Oana Roman a declarat că nu își dorește o relație cu niciun bărbat și că nu vrea să se complice sau să mai ofere explicații. Se bucură de libertatea de a face ce vrea, de a merge unde dorește și de a interacționa cu cine îi place, fără constrângeri. Ea consideră că, după sănătate, libertatea este cel mai important lucru.

Citește și: Ce se întâmplă cu Isa, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei? E tot mai afectată de lipsa tatălui: „Mă rog la Dumnezeu”

„Nu îmi doresc niciun băiat, niciun bărbat. Știi cum e, cu toții avem anumite aventuri, asta e altceva, dar eu nu îmi doresc o relație, nu îmi doresc să mă mai complic, nu îmi doresc să mai trebuiască să dau explicații și raport nimănui cuiva în viața aceasta.

(…) Eu pot, din nou, să mă duc unde vreau, să fac ce vreau, să vorbesc cu cine vreau, să salut pe cine vreau, pentru că era o problemă și dacă salutam pe cineva. Mă bucur că pot să fac absolut tot ceea ce îmi trece mie prin cap. După sănătate, libertatea este lucrul cel mai important”, a declarat vedeta, în cadrul unei emisiuni TV.

Marius Elisei i-a furat Oanei Roman telefonul

Vedeta a povestit că, deși era deja divorțată, fostul ei soț i-a furat telefonul într-o seară pentru a citi o conversație și a făcut poze cu mesajele. El a folosit acele poze pentru a o șantaja pe ea și pe persoana cu care vorbise, deși acea persoană nu avea nicio vină.

Citește și: Oana Roman, dezvăluiri emoționante despre ultimele clipe petrecute cu mama sa! Nici preotului nu i-a venit să creadă

„Eu nu mai am soț, nici iubit, dar am avut. Mi-a furat telefonul într-o seară, ca să vadă o conversație pe care o avusesem eu cu cineva, în condițiile în care eram divorțați în momentul acela. A făcut poze la conversațiile respective și le-a folosit ca să mă șantajeze și să îl șantajeze și pe omul acela, care nu avea nicio vină, deoarece, repet, eram divorțată”, a

spus vedeta în cadrul altei emisiuni TV.