Adrian Cuculis și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum a ajuns la meseria de avocat, dar și despre alte pasiuni pe care le-a avut înainte să o ia pe acest drum!

Care este povestea de viață a celebrului avocat?

Adrian Cuculis a încercat foarte multe slujbe înainte să devină unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România. Acesta a mărturisit că pe vremuri, a făcut un studio de înregistrări și s-a ocupat de editare alături de un prieten foarte bun.

Pe lângă acest lucru, el se afla și la facultate și a fost producătorul primei cărți vorbite din România.

„Eu sunt producătorul al primei cărți vorbite din România. Pe vremuri, un trust din România s-a ocupat de preluarea operelor lui Vintilă Corbul. La vremea respectivă aveam un prieten care lucra la un radio din România și aveau nevoie cei din trustul respectiv de un editor de sunet și acest editor de sunet era chiar prietenul meu.

Și îi spuneam că ce ar fi să facem un proiect de înregistrări, care era un proiect de perspectivă. Am făcut acest studio de înregistrări într-un apartament izolat frumos de noi, în timpul acesta eram și la facultăți”,
a spus Adrian Cuculis, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Înainte să deschidă acest studio alături de prietenul său, Adrian Cuculis a lucrat ca tehnician în informatică, mai exact, acesta asambla și dezasambla windows-ul.

La vârsta de 14 ani, avocatul a făcut un radio pirat, iar în acel moment s-a născut și pasiunea sa pentru radio și pentru a prezenta un matinal. Cu toate acestea, conform dorințelor părinților săi, a urmat alt drum.

„Dând timpul și mai înapoi, mergând mai înapoi, am lucrat ca tehnician în informatică, respectiv asamblam și dezasamblam windows. Am lucrat și ca agent de asigurări, făceama sigurări.

Aveam 14 ani când am făcut un radio pirat, nu aveai cum să nu faci radio pirat la vremea respectivă. Atunci s-a născut dragostea mea pentru radio și pentru a prezenta un matinal”, a mai spus avocatul.

Cum se comportă Adrian Cuculis cu clienții lui? 

Adrian Cuculis a mărturisit că a ajuns să fie ca un burete care magazinează tot ceea ce este în jurul lui și a ajuns să îi întrebe pe clienții lui de fiecare dată dacă simt siguranță atunci când își pun încrederea în el.

Toată viața și-a dorit să îi bucure pe cei din jurul lui și să fie fericiți, motiv pentru care de cele mai multe ori s-a pus pe locul doi.

Citește și: Ana Morodan s-a mutat singură de la vârsta de 15 ani. Cu ce s-a confruntat influencerița pe parcursul vieții: „Am avut momente în care oamenii m-au aplaudat”

„Eu am ajuns să fiu un burete care magazinează și îi întreb pe clienții mei de fiecare dată dacă se simt în siguranță cu mine și îmi

dau seama că trăiesc ce mi-am dorit, mi-am dorit să aduc bucurie cum am știut eu oamenilor din jurul meu. Dacă plec într-o vacanță vreau ca vacanța să fie perfectă mai degraba pentru cei din jurul meu, dacă cei din jurul meu au vacanță perfectă, eu am o vacanță perfectă. Am renunțat puțin din mine pentru a-mi mulțumi părinții. Pentru mine o viață liniștită înseamnă o plajăm o apă curată, liniște și un băruuleț mic de unde să vinzi o nucă de cocos”, a mai spus avocatul.

Care a fost primul dosar al lui Adrian Cuculis? 

Avocatul a spus că nu a considerat niciodată munca sa ca fiind ceva extraordinar, ci doar o responsabilitate de a folosi cunoștințele dobândite în sprijinul celor care au nevoie. El povestește despre primul său caz, care implica o sumă mică de bani, și subliniază că încă de la începutul carierei a realizat că nu suportă nedreptatea. În mintea sa, a fost mereu convingerea că orice nedreptate trebuie corectată.

Citește și: Emilia Ghinescu, despre copilăria ei. Artista a trecut prin momente grele: „Nu vreau să îmi găsesc amintiri în casa de la Pitești”

„Niciodată nu am considerat că ceea ce fac eu trebuie să fie catalogat ca ceva extraordinar. Nu, ești un om ca orice om care a învățat o anumită materie și acum trebuie să își pună în slujba celui care are nevoie de ajutor ceea ce a învățat el. Primul meu dosar a fost un dosar al unei persoane care avea de recuperat de la vecinul său o sumă de 600 de lei. Aproape că nici nu te duci în Instanță pentru așa ceva. În momentul în care am intrat în profesie mi-am dat seama că nu suport nedreptatea. În capul meu a fost mereu sădită ideea că dacă apare o nedreptate pe undeva trebuie să o îndreptăm”, a mai spus avocatul.