Berbece Albert- Constantin este numele tânărului care este dat dispărut de familie de mai bine de o săptămână. În vârstă de 25 de ani,  Albert a plecat vara aceasta la muncă pe litoral, mai exact în Eforie Nord. Familia a început să își pună semne de întrebare după ce nu a mai auzit nimic de el din data de 21 septembrie, de când a plecat din stațiune. El a fost dat dispărut de către familie, oamenii legii desfășoară activități specifice în vederea depistării persoanei dispărute.

Se pare că el ar fi plecat de la locul de muncă după ce s-a certat cu șefa restaurantului. 

Citește și: S-a aflat cine este tânărul care a murit în lacul Tarnița! Adrian avea doar 23 de ani și era profesor de sport

Tânărul de 25 de ani este din Bârlad și a plecat în Eforie Sud să muncească, acela a fost locul în care a fost văzut ultima dată.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la bărbat sunt sfătuite să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112. Autoritățile au anunțat că, la momentul dispariției, el avea ochelari de vedere și barbă. 

„La data de 25 septembrie, Poliția municipiului Bârlad a fost sesizată, prin plângere, cu privire la faptul că, pe 21 septembrie, Berbece Albert- Constantin, în vârstă de 25 de ani, a plecat voluntar de la locul său de muncă din stațiunea turistică Eforie Nord, județul Constanța, nu a mai revenit

la domiciliu și nici nu i-a contactat pe membrii familiei sale. Bărbatul are constituție atletică, o înălțime de 1.75 metri, greutatea de 75 de kilograme, păr șaten, lung și ochi căprui. La momentul plecării, tânărul purta barbă și ochelari de vedere", au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, printr-un comunicat de presă transmis joi. 

Sora lui Albert, apel disperat pentru găsirea fratelui ei: „Este inadmisibil” 

Loredana, sora lui Albert, a transmis un mesaj prin care cere ajutor în găsirea fratelui ei dispărut. El a fost văzut pentru ultima dată la restaurantul unde lucra, în Eforie Nord, unde ar fi avut o ceartă cu șefa lui. După ce a plecat de la locul de muncă, nimeni nu a mai știut nimic de el, lucru pe care Loredana îl găsește inadmisibil. Un coleg de muncă i-a transmis tinerei că Albert i-ar fi spus că nu ar avea bani să își încarce cartela, însă această conversație ar fi avut loc chiar pe data

de 21 septembrie. 

„Fratele meu pe nume Berbece Constantin Albert nu poate fi contactat de mine sau de orice alt apropiat. Acesta lucra în  Eforie Nord  la un restaurant. Am încercat să iau legătura cu un coleg de muncă de-al lui, acesta spunându-mi că fratele meu a părăsit incinta restaurantului la data de 15.09 în urma unui conflict cu patroana restaurantului respectiv.

Ulterior tot acest coleg mi-a transmis că el a luat legătura telefonic cu fratele meu pe data de 21.09 acesta spunându-i doar că este bine și că nu ar avea bani să își încarce cartela. 

Am sesizat dispariția fratelui meu și la Secția de Poliție de pe raza municipiului Bârlad deoarece eu aici locuiesc. Până la momentul actual răspunsul celor de la Poliție fiind: “Așteptăm să fie luate măsuri de cei de la secția de poliție din orașul în care fratele tău a dispărut”, respectiv Eforie Nord. 

Vă rog să faceți publică dispariția acestuia, suntem disperați. Este inadmisibil ca o persoană să dispară de la locul de muncă și nimeni să nu anunțe Poliția sau să încerce să ia legătura cu familia! 

Semnalmente: 
Vârstă – 25 
Înălțime – aprox. 1.70 
Kilograme – aprox. 65 
Ochi: căprui (poartă ochelari de vedere)”, a transmis Loredana, sora tânărului dispărut, pentru  Constanța TV