S-a aflat cine este tânărul care a murit în lacul Tarnița! Adrian Lucaciu s-a dus la scăldat alături de mai mulți prieteni, printre care se afla și iubita lui. Ei ar fi trebuit să meargă inițial la o piscină, dar s-au răzgândit și s-au dus la lacul Târnița din Cluj. Nimeni nu ar fi putut anticipa ce urma să se întâmple.

Citește și: Stelian a fost ucis de poarta de fotbal mutată de primărie! Rudele tânărului sunt devastate: „Nu ne vine să credem”

După ce au intrat să înoate, pe Adrian nu l-a mai zărit nimeni. După ce au observat că nu își face apariția, prietenii tânărului de 23 de ani au sunat imediat la 112. După ce a fost anunțată dispariția lui Adrian Lucaciu, echipajele de salvare s-au echipat si au început să îl caute ore în șir.

Adrian a fost găsit după 20 de ore de căutare în lacul Tarnița 

Trupul lui Adrian a fost recuperat de scafandri, după mai bine de 20 de ore de căutări. El a fost gsit duminică după-amiază și a fost adus la mal cu ajutorul unei bărci pneumatice.

Citește și: El este Cătălin Ștefănescu, sportivul care a pierit la doar 29 de ani. Campionul s-a înecat în timp ce se afla la pescuit: „Ne-a dărâmat pe toți!”

„Azi, 10 septembrie a.c., în jurul orei 14.30, tânărul de 23 de ani, din județul Cluj, înecat la data de 9 septembrie a.c. în lacul Tarnița, a fost găsit în urma misiunilor de căutare de către salvamontiștii-salvatorii acvatici din cadrul Salvaspeo Cluj. Trupul acestuia a fost transportat la IML Cluj. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Cluj.

Adrian Lucaciu era profesor de sport la Școala Specială din Huedin și student masterand în Cluj. Tânărul de 23 de ani era foarte iubit de oamenii din viața lui, iar vestea că s-a stins din viață le-a frânt inimile. Apropiații tânărului au mărturisit că pentru Adrian nu era nimic neobișnuit să meargă în timpul liber la Beliș sau la Tarnița pentru a înota sau pentru practica un sport nautic, folosindu-se de un caiac, relatează Turdanews.ro.

„Adi, este inadmisibil de dureros să vorbesc despre tine la trecut… ai fost colegul meu de clasă 4 ani de zile, 4 ani în care mereu mi-ai schițat un zâmbet pe chip. Mai mult decât colegul meu, te-am considerat mereu prieten! Ai fost un băiat cu un bun simț extraordinar și un caracter pe măsură! Nu îmi găsesc cuvintele, nici nu cred că mi le voi găsi prea curând.

Drum lin spre cer înger drag!! Nu te vom uita niciodată”, este un mesaj transmis de unul dintre prietenii lui Adrian.