Apar noi informații în cazul profesoarei înjunghiate de amantul pompier din județul Timiș. Mama victimei face declarații șocante. Cei doi nu ar fi avut o relație, iar tânărul a atacat-o pe femeie pentru că aceasta i-a refuzat avansurile. În plus, bărbatul și-ar fi plănuit atacul și și-ar fi luat concediu special pentru a își duce fapta la capăt. El este tânărul reținut după ce și-a atacat cu sălbăticie fosta iubită.

Bărbatul a așteptat-o pe femeie chiar la ieșirea din blocul în care locuia și s-a năpustit asupra ei. La întreaga scenă a asistat și o vecină care a încercat disperată să îl alunge pe bărbat. Pompierul a avut o aventură cu femeia cu opt ani mai mare timp de cinci luni.

Citește și: Profesoară din Timișoara, înjunghiată de amantul pompier. Scenele au fost surprinse de martori

Aceasta a decis însă să pună punct relației, lucru ce l-a scos din minți pe tânărul de 24 de ani. El și-a luat concediu ca să meargă acasă la fosta iubită și să o atace. Potrivit unui comunicat transmis de Parchetul Militar, individul a venit înarmat cu un cuțit și un spray lacrimogen. În momentul în care a fost atacată femeia, dascăl de profesie, vorbea la telefon cu soțul ei.

„Vorbea cu soțul la telefon, deci soțul ei la telefon a auzit toate țipetele și toate astea. Și soțul a sunat. N-am cuvinte să descriu despre ce s a întâmplat. Vă dați seama, ca mamă, să văd pe Facebook. E șocantă fapta în sine, e șocant totul. Să te gândești că se întâmplă așa ceva copilului tău”, a declarat mama victimei, pentru NEWSTIME.

Mama victimei neagă amantlâcul celor doi: „A hărțuit-o prin mesaje” 

Femeia susține că individul ar fi fost îndrăgostit de fiica ei, care era căsătorită de nouă ani și avea un copil. Aceasta neagă însă că între cei doi ar fi existat o relație. „Nu este adevărat. Eu bănuiesc că din partea lui, atunci când o fi prins-o, să fie credibil, să-i se scape din pedeapsă.

A hărțuit-o prin mesaje, am înțeles că a urmărit-o și când am mers la lucru. Acum o lună și soțul l-a atenționat s-o lase în pace și uitați finalul”, a mai spus mama femeii.

Vecinii militarului sunt uimiți de ce s-a întâmplat. „Mi se pare ceva oribil. Păi, cum să faci așa ceva?”, „Așa e tineretul, nu-mi dau seama cum a putut să facă așa ceva”,

au declarat vecinii.

Femeia atacată este acum internată în spital în stare stabilă. Între timp, pompierul a fost reținut pentru 24 de ore și riscă ani grei de închisoare

Citește și: Aflat în arest, Daniel Balaciu a chemat-o pe Dana Roba la poliție! Motivul pentru care i-a făcut mai multe plângeri: „Nu cred că o să mai las neamurile lui în prezența fetelor”

. El este acuzat de tentativă de omor, iar cazul este anchetat de Parchetul Militar. În caz de urgență apelați numărul Tel Verde 0800.500.333, destinat victimelor violenței domestice.