Nevoia disperată de a se droga l-a împins pe un tânăr de 18 ani la un gest extrem: a intrat într-o farmacie după substanțe halucinogene și a amenințat-o pe farmacistă.

„Totul s-a întâmplat în orașul Agnita din județul Sibiu. Tânărul consumator de stupefiante ar fi intrat în sevraj și a pătruns în farmacie în momentul în care în interior nu era niciun client.

S-a dus în spate, în biroul administrativ, unde a amenințat-o pe farmacistă, cerându-i benzodiazepină, o substanță psihoactivă care se regăsește în componența mai multor medicamente. Când femeia ar fi apăsat butonul de panică tânărul s-a speriat și a luat-o la fugă, luând cu el în același timp și câteva cutii de sirop de tuse.

Citește și: Bettina a pierit la doar 32 de ani, la scurt timp după ce a devenit mamă. Femeia a fost ucisă de „furia laptelui”

La scurt timp a fost prins de polițiști și reținut pentru douăzeci și patru de ore, iar ulterior a fost plasat în arest preventiv pentru treizeci de zile. Acum, el este cercetat penal pentru tâlhărie calificată”, a explicat Silvia Cseh, corespondent Kanal D.