Povestea cuplului Marina Balmasheva și Vladimir Shavyrin a atras extrem de multe controverse în mediul online. În vârstă de 38 de ani, Marina este o influenceriță din Rusia care a făcut publică povestea ei și a actualului ei soț, care atunci când l-a cunoscut îi era fiu vitreg. După mai bine de 10 ani cu soțul ei, Alexey, femeia a decis să divorțeze pentru a începe o relație cu Vladimir, fiul lui Alexey.

Citește și: Noi informații despre profesoara atacată de iubitul pompier! Mama victimei neagă aventura celor doi: „Soțul l-a atenționat s-o lase în pace”

În momentul în care Marina Balmasheva și Alexey s-au căsătorit, Vladimir avea doar 7 ani de zile. Povestea lor interzisă de dragoste a început abia mulți ani mai târziu, când Vladimir era la facultate și a venit acasă în timpul unei vacanțe.

Pentru o perioadă de timp, ei au reușit să se ascundă, însă într-un final, Marina a divorțat de soț pentru fiul său vitreg.

Marina și Vladimir s-au căsătorit și au doi copii: „Îmi place și sunt iubită”

Marina și fostul ei soț l-au crescut pe Vladimir, împreună cu alți cinci copii adoptați. După despărțire, influencerița a decis să își facă povestea publică în mediul online, unde a fost criticată pentru că a distrus întreaga familie.

Ea a mărturisit că este împlinită, iar în căsnicia anterioară se prefăcea că este fericită. Acum este fericită și căsătorită cu Vladimir, alături de care are doi copii.

„Am regretat că am distrus familia? Da și nu. Mi-a fost rușine că am ucis relația dintre mamă și tată. Am vrut să mă întorc la fostul meu? Nu. Simt furie și ură față de el? Nu mai simt.

Este o persoană bună și un tată minunat pentru copiii noștri. Cum au luat copiii schimbările? Cu mult calm. Ce am astăzi? Sunt căsătorită. M-am mutat într-un oraș mai mare. Îmi place și sunt iubită”, declara influencerița din Rusia, potrivit Daily Mail.

Marina Balmasheva și Vladimir Shavyrin au împreună doi copii, o fată de doi ani și un băiat care a venit pe lume la începutul anului 2023.

Al doilea copil al cuplului a cântărit aproape 3,5 kg la naștere, iar pe pagina ei de Instagram, Marina a postat mai multe fotografii cu acest moment special.

Fostul soț al Marinei îi aduce acuzații grave: „Mi-a sedus fiul”

Despre Alexey, fostul soț al Marinei, se scrie că ar fi rămas să aibă grijă singur de cei cinci copii pe care îi adoptase alături de fosta soție.

El a fost devastat de vestea că femeia cu care a trăit mai bine de 10 ani îl părăsește pentru fiul său. De asemenea, el o acuză că l-a sedus pe Vladimir, care nici măcar nu mai avusese o iubită până să înceapă relația cu Marina. 

„Mi-a sedus fiul... Nu avusese o prietenă înainte de ea. Nu se sfiau să întrețină relații în timp ce eu eram acasă. Aș fi iertat-o dacă nu ar fi fost fiul meu..... Fugea spre patul fiului meu din dormitorul nostru când eu dormeam. După aceea se întorcea și se culca în pat cu mine ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”,  a mărturisit tatăl lui Vladimir.