O româncă din Spania a fost înșelată de „Brad Pitt”, cum a crezut ea. Femeia a pierdut o mie trei sute de euro după ce a acceptat invitația celui despre care era convinsă că este celebrul star de la Hollywood. În schimbul unui card de membru VIP, ea și-a dat toate datele personale.

Elena Cornea, o femeie care locuiește în localitatea spaniolă Ourense, a fost contactată pe TikTok de un bărbat ce pretindea a fi Brad Pitt.

Nu a durat mult până când cei doi au început să converseze ca doi prieteni ce se știau de o viață.

„Ce bine vorbea! Ce mult mă alinta! Cu inimioare, sărutări... Se juca cu sentimentele mele”, a dezvăluit femeia păcălită.

Presupusul actor de la Hollywood i-a promis român cei că îi trimite un pachet cu 50 de mii de dolari. La scurt timp a contactat-o din nou și i-a spus că a fost oprit la vamă coletul și că trebuie să achite o mie de euro pentru

a trece mai departe.

„Mi-a scris spunându-mi că îmi oferă un card de membru VIP. Mi-a promis un cadou. Cum s-a întâmplat? S-a legitimat cu un permis de conducere pe care scria Brad Pitt, a mai povestit victima.

Elena i-a trimis falsului Brad Pitt o mie trei sute de euro, până să afle că, de fapt, în spatele profilului fals ar fi operat o rețea de escroci nigerieni.