O sticlă de vin uitată timp de 50 de ani într-un beci s-a vândut cu o sumă colosală. Foarte multe persoane își doresc la un anumit moment în viață să se îmbogățească peste noapte. Puțini oameni au însă parte de un asemenea noroc.

Unul dintre acești oameni norocoși este Mark Paulson, un bărbat din California care, fără să își dea seama, avea o adevărată comoară în beciul casei sale.

O sticlă de vin uitată timp de 50 de ani într-un beci s-a vândut cu o sumă colosală. Proprietarul a păstrat-o neatinsă încă din 1970

Mark Paulson a cumpărat sticla de vin Domaine de la Romanée-Conti La Tâche în anii 1970. De atunci, sticla cu licoare a stat într-o cutie de carton, în beciul casei sale.

Citește și: Scene inedite la o benzinărie din Statele Unite! Mai multe persoane au dansat pentru a obține o reducere

Anii au trecut peste sticla care a fost achiziționată de bărbatul din Statele Unite cu 250 de dolari, notează Insider. Sticla nu este nici pe departe una obișnuită. Recipientul conține 3 litri de licoare și a fost o dorință pe care bărbatul și-a împlinit-o la acea vreme.

Sticla de 3 litri de vin s-a vândut cu 100.000 de dolari

Chiar dacă Paulson a achiziționat sticla de vin cu ani în urmă, bărbatul a uitat de ea între timp. Recent, sticla a fost descoperită de fiul acestuia, care nu i-a dat mare importanță.

„În toți acești ani a stat în subsol. Nu m-am gândit niciodată atât de mult la ea”,

a spus bărbatul.

Astfel, la începutul primăverii, sticla de vin a ajuns la o casă de licitație specializată, unde ar fi fost de așteptat să se vândă cu o sumă mare de bani, notează Bonhams Skinner. Totuși, nimeni nu se aștepta ca vinul să fie achiziționat cu 106.250 de dolari.

Citește și: Ce au în comun Alexandru Abagiu și Bella Santiago? Puțină lume cunoaște acest detaliu despre cele două vedete: „Nu mă pricep”

Suma cu pricina a intrat în buzunarul fiului lui Mark pentru că sticla cu vin de 3 litri este foarte rară. Potrivit licitatorului, firma producătoare a licorii scoate la vânzare aproximativ 1300 de cutii cu sticle de 750 de ml pe an. Iată însă că sticlele de 3 litri sunt deosebite și nu ajung pe mâna oricui.