Oana și Viorel Lis formează de ani întregi un cuplu. Cei doi soți au trecut prin multe greutăți pe parcursul timpului, însă în ultimii ani problemele financiare au început să devină tot mai mari, pe măsură ce și afecțiunile cu care se luptă fostul om politic s-au întețit.

Chiar și așa, cei doi au rămas împreună iar Oana Lis a stat în permanență alături de soțul ei, așa cum, spune aceasta, și fostul primar a fost alături de ea în vremurile cele bune.

Chiar dacă îi este greu, vedeta vrea să facă tot ce îi stă în putere să le meargă bine, astfel că s-a gândit să se reprofileze și să înceapă să câștige de pe urma rețelelor sociale. Mai exact, Oana Lis vrea să facă un curs, după care să devină mult mai prezentă pe TikTok, platformă din care speră să scoată bani frumoși.

„Lucrez la un curs online, vreau să lansez un curs online, pentru că așa este moda, intru și pe tiktok, mai fac bani și de acolo, îmi place, m-a prins. Mai am și eu momente în care plâng, în care cad, dar important este să te ridici, nu sunt puternică mereu, dar trebuie să ne acceptăm și vulnerabilitățile. Tocmai de aceea trebuie să fim oameni, să ne susținem unii pe alții.

Când m-a cunoscut Viorel, eu eram mult mai slabă emoțional și el m-a susținut, nu a râs de mine, nu a zis că vrea pe altcineva, iar acum mi se pare normal ca eu să am grijă de el, la rândul meu, adică este un schimb”, a spus Oana Lis, pentru spectacola.ro

Viorel Lis, sărbătorit la o sală de jocuri! Fostul edil a împlinit 81 de ani

Viorel Lis a împlinit vârsta de 81 de ani pe 19 februarie. Chiar dacă nu poate să mai părăsească prea mult căminul conjugal, fostul om politic a avut parte de o surpriză cu ocazia zilei de naștere din partea soției sale.

Oana Lis a organizat o petrecere pentru fostul politician la un cazinou, unde angajații i-au adus lui Viorel Lis un tort decorat în stilul locației în care se aflau.

Citește și: Oana Lis, reacție neașteptată după ce a văzut condițiile azilelor din România! Soția lui Viorel Lis nu s-a putut abține: „E și o parte bună”

Ajuns la o vârstă înaintată, Viorel Lis nu are o listă de dorințe prea lungă, ci se bucură că trăiește și speră ca viitorul să îi aducă mai multă sănătate.

„Nu am putut să sărbătoresc undeva anume pentru că mi-e foarte greu să mă deplasez.

Am sărbătorit alături de nevastă.  E bine că pot să mai trăiesc, nu e treaba nimănui cât trăiește omul. Unii spun că să-mi sărbătoresc ziua la Bellu. La vârsta mea îmi doresc să nu mă mai doară nimic. Am probleme mari cu picioarele”, a spus  Viorel Lis, la România TV.