Piața este locul unde produsele și marfa sunt pentru toate gusturile iar clienții nu lipsesc. Încă de la primele ore este mare forfotă în căutarea celor necesare pentru a-și pune la punct coșul de cumpărături sau, de ce nu, garderoba.

Pe doamna Elena Troia am întâlnit o acolo unde tot românul găsește ce are nevoie sau ce-i poftește sufletul și buzunarul. Este o clientă fidelă în Obor.

„Te poți îmbrăca și deveni și doamnă de seară la o petrecere și gospodină în piață și femeie de toată ziua și la serviciu, are tot ce vrei și ce nu vrei. Magazinul ăsta, Bucur Obor, îți umple sufletu și-ți golește buzunarele, dar ești o femeie mulțumită, găsești tot ce vrei și ce nu vrei. E așa, un bazar ca la turci, ca în orient”,

a spus românca.

Piața, locul pentru buzunarele tuturor. Oamenii sunt mulțumiți și spun că acolo găsesc tot ce au nevoie

Calitatea, diversitatea și mai ales prețurile sunt cele care o fac să revină.

„Am văzut niște papuci cu niște fructe pe ei, foarte moi. Și pisicile, când m-am dus acasă, căutau să-și ascută gheruțele în ei.

Dacă te duci în altă parte, aceeași marfă în mall, în magazine cu nume, nu te poți atinge de ele, pleci amărâtă că poate altădată sau în altă viață”, a mai spus femeia.

Pe Carmen nu o interesează hainele de firmă și mersul la cumpărături la mall. Este mulțumită că a reușit să își găsească perechea de papuci pe gustul ei, dar care și imită produsele de la marile case de modă.

„Vă recomand. Prețul este foarte bun. Atâta timp cât calitatea e la nivel, pe mine mă mulțumește”, mai spun oamenii.

Pentru o altă tânără, filmul Barbie a devenit etalon vestimentar. Ea a venit în piață convinsă că își va găsi perechea de șlapi roz, potrivită pentru ținuta ei.

Citește și: Această tânără ia avionul pentru a ajunge la locul de muncă! Spune că este mai ieftin decât o chirie: „Nu este necesar să mai trăiești la 20 de minute de biroul tău” 

„M-a atras o culoare mai de vară, mai cu roz, să fim Barbie, dar nu știu încă. Sincer am văzut foarte multă lume”, a spus clienta.

În vremuri de criză bazarul din Obor atrage zilnic ca un magnet o mulțime de clienți care caută produse cu personalitate, dar care să fie și accesibile la preț.