Un primar din Teleorman, în funcție de 20 de ani, a fost reținut de polițiștii din Capitală după ce ar fi agresat o minoră. Victima în vârstă de șaptesprezece ani a povestit iubitului calvarul prin care a trecut, iar acesta a convins o să depună plângere penală. Individul trecut de 60 de ani, condus acum de polițiști către arestul Capitalei, este primarul comunei Botoroaga din județul Teleorman. El este acuzat că în luna august ar fi agresat o adolescentă de șaptesprezece ani.

Edilul ar fi întâlnit-o la o benzinărie din satul Târnava, din comuna pe care o păstorește.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul lui Matei, băiețelul de trei ani ucis pe trecerea de pietoni! Mașina a fost condusă, de fapt, de soțul femeii

„Domn primar a oprit la benzinăria alimentat și s-a dus către ea, spunându-i că: Bună, știi cine sunt eu? Eu sunt primarul din această comună.

S-a băgat cu ea în vorbă, domn primar a plecat de acolo și s-a luat cu mașina după ea. S-a oprit în dreptul ei și a insistat de trei, patru ori să urce în mașină. Până la urmă, prietena mea s-a urcat în mașină, știind că este primar în această comună și nu are ce să-i facă”
, a declarat iubitul victimei.

Edilul a dus-o cu mașina până la primărie, chiar dacă fata ar fi cerut să rămână acasă la iubitul ei.

În instituție, chiar în fața biroului său ar fi avut loc întreg coșmarul. „A luat-o de aici de încheieturi, a tras-o spre el a încercat să o sărute, a băgat piciorul, a împins cu piciorul în față și n-a putut. Domn primar din nou s-a apropiat de ea, a luat o de aici de umeri, a tras o spre dumnealui să o pupe și acolo n am mai putut să facă nimic, doar a întors capul”,
a mai spus tânărul.

Victima și iubitul ei au depus plângere împotriva primarului 

După ce ar fi reușit să scape, fata i-a povestit totul iubitului ei, iar împreună au venit și au depus o plângere penală la o secție din Capitală. Despre grozăvie a aflat și mama adolescentei, care este șocată de cele întâmplate. Spune că fiica ei ar fi fost ademenită de primară sub pretextul că trebuia să vadă niște documente.

„Haide, urcă în mașină la mine să îți explic că a făcut maică-ta cerere pentru casă”, ar fi spus primarul.

Apucăturile bolnave ale primarului nu sunt de azi de ieri, spun unii oameni din comună. Ba chiar ar exista și alte tinere pe care edilul ar fi încercat să le cucerească cu bani. „Și bani s-au dat unor fete minore din cunoștințele mele.

Două cunoștințe de ale mele au fost băgate în primărie și li s-au dat o sumă de bani de 200 de lei spunând că de către edilul nostru că este de fapt plăcerea lui de ale da bani acelor fete. Au fost apeluri telefonice, screenshot-uri cu mesaje și așa mai departe”, a mai spus un alt tânăr.

De cealaltă parte sunt și oamenii care îl susțin și care spun că de vină ar fi adolescentele care au premeditat întreg episodul amoros, pentru a îl denigra e. Nu e adevărat, pentru că fetele le-au dat părinții, nu are grijă de copiii lor. De ce căută în mașină la el și nu are grijă copiii lor? Vrea bani de la primar?”, a declarat o localnică.

Am încercat să obținem un punct de vedere și de la rudele primarului. Soția lui, asistentă în dispensarul comunei, nu a fost de găsit. Primarul a fost reținut pentru 24 de ore, iar marți a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. El a fost exclus din PNL, după ce a fost reținut pe urma acuzațiilor de agresiune aduse.