Sara, o adolescentă de doar 15 ani, și-a găsit sfârșitul în urmă cu câteva zile, la o petrecere dintr-un bloc din Brașov. Adolescenta se afla alături de mai mulți prieteni în apartamentul verișoarei sale, în timp ce părinții erau plecați să muncească în străinătate. Tânăra a căzut de la etajul opt al blocului, gest pe care nimeni nu îl poate înțelege nici până astăzi.

Citește și: Ultimele clipe din viața Sarei, tânăra de 15 ani din Brașov, care a murit la o petrecere! Ce a consumat înainte de tragedie?

La petrecere s-a consumat foarte mult alcool, motiv pentru care prima ipoteză a fost că Sara ar fi căzut de la etajul blocului aflată într-o stare mare de ebrietate. Ea a fost lăsată singură într-o cameră, pentru a se liniști. În momentul în care prietenii ei au venit să o verifice, Sara nu mai era, iar ușa de la balcon era deschisă.

În momentul în care a văzut-o întinsă pe trotuar, verișoara Sarei a leșinat și a avut nevoie de spitalizare.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru adolescenta de 15 ani, după ce au găsit-o în stop cardio-respirator.

Misterul din jurul morții Sarei se adâncește: „Nu era genul care să bea”

Apar noi informații despre noaptea în care Sara și-a pierdut viața. În timp ce vecinii susțineau că la petrecere s-a consumat foarte mult alcool, apropiații Sarei susțin că ea nu ar fi băut.

Mai multe adolescente, prietene cu verișoara Sarei, au descris-o pe aceasta drept o fată cuminte, care nu ar fi pus niciodată gura pe alcool.

„În niciun caz nu era genul care să bea. Era o fată cuminte. Era fericită. Ea nu ar fi consumat alcool. Niciodată. Noi ne știm cu verișoara ei, care este deocamdată în spital”, au declarat adolescentele.

Mulți dintre apropiații Sarei sunt de părere că tânăra de 15 ani ar fi ascuns o depresie care ar fi putut să o împingă spre sinucidere, însă

nimeni nu știe cu exactitate ce s-a întâmplat în seara tragediei.

Polițiștii vor să afle dacă la petrecere s-au consumat stupefiante

Cei care au fost prezenți la petrecerea organizată în casa verișoarei Sarei au recunoscut faptul că s-a consumat și alcool. Procurorii vor să afle acum dacă tinerii ar fi consumat și substanțe interzise.

„Ce știm este că s-ar fi consumat alcool la adunarea respectivă.

S-a deschis dosar penal și se efectuează investigații cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă. Se efectuează audieri ale persoanelor implicate și, desigur, se fac actele medico-legale care se impun”, a declarat Radu Nastac, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Corpul neînsuflețit al Sarei va fi ridicat de familie în cursul zilei de marți, 9 aprilie, de la Serviciul de Medicină Legală.