Carina, mici înțepături față de Andreea. Andreea a defilat în fața juraților, a celorlalte concurente și a telespectatorilor și s-a pregătit pentru a merge la o vânătoare de ouă de Paște într-o locație inedită.

Tânăra a ales să poarte din nou o pereche de pantofi sport, ceea ce a atras atenția Carinei, care a decis să îi lanseze o provocare competitoarei sale.

Carina, mici înțepături față de Andreea. Iată ce discuție au avut concurentele în platoul „Bravo, ai stil!” 2023

Carina a fost nominalizată de Ilinca Vandici pentru a comenta ținuta Andreei. Aceasta a spus că în mare este fericită cu propunerea competitoarei sale, însă a ținut să puncteze faptul că Andreea nu alege prea des să poarte pantofi cu toc înalt.

Citește și: Raluca Bădulescu a răbufnit la adresa Andreei! Ce gest a supărat-o pe jurata de la „Bravo, ai stil” 2023: „Nu mă pot abține!”

În acel moment, Andreea a dezvăluit că în viitorul foarte apropiat are de gând să transforme în realitate dorința Carinei.

Carina: „Eu sunt foarte curioasă să o văd defilând pe tocuri mai înalte, pentru că până acum ai fost în tocuri doar atât(n.red. foarte mici).”

Andreea: „Mâine mă vezi.”

Carina: „Sunt foarte curioasă.

De ținută, nu pot să zic că îmi displace. Îmi plac pantalonii, îmi place lungimea lor în primul rând. Blazer-ul îmi place, tricoul nu prea-mi place, nici geanta nu prea-mi place, dar așa, ai o apariție.”

Alexandru Abagiu a vrut să o vadă de aproape pe Andreea, așa că s-a ridicat de la masa juriului

Chiar dacă jurații i-au oferit calificative pozitive, aceștia au ținut să obiecteze câteva aspecte.

În timp ce Maurice Munteanu s-a legat de coafura concurentei, Alexandru Abagiu a ținut să puncteze faptul că machiajul acesteia nu era cel mai potrivit. Pe de altă parte, Raluca Bădulescu consideră în continuare că Andreea nu își realizează singură ținutele, așa că i-a dat tinerei un ultimatum. 

„Look-ul nu e rău, e propus bine. Puteai să faci ceva la păr pentru că ai rămas așa de înainte de Paște”,

a spus Maurice Munteanu.

Citește și: Jasmine se întâlnește cu un admirator secret! Maurice Munteanu i-a taxat dur fiecare piesă vestimentară: „S-ar putea face ceva, dar în niciun caz asta”

„Iar sunt în fața unei fete frumoase care tinde să se pocească. Situația stă în felul următor, n-am o problemă cu părul deși și mie mi se pare că e deja fumat, însă am o problemă cu acest machiaj, de asta m-am ridicat”,

a precizat Alexandru Abagiu. 

„Ideea e următoarea. Eu apreciez un lucru, ți-am spus că ai pedalat pe ținute de mass-market. În continuare sunt sigură că lucrezi cu cineva. Alegerea pantalonilor aceștia cu pantofi sport, felul în care ai combinat tricoul, sunt chestii de finețe, pe care nu le-ați stăpânit. E ultima dată când dau „Bravo, ai stil!” pe ținute pe care nu le-ați făcut”, a precizat Raluca Bădulescu