Printre cei 21 de morți în accidentul tragic din Veneția se numără și familia Ogrezeanu. Mihaela Loredana și Mircea Gabriel Ogrezeanu, alături de fiicele lor, Aurora și Georgiana, se aflau într-o vacanță de familie în Italia, însă nimeni nu s-ar fi așteptat la ceea ce a urmat. Ei locuiau în Germania, unde au plecat pentru un trai mai bun, iar rudele lor spuneau că viața lor era, în sfârșit, liniștită.

Citește și: Ce factori ar fi putut duce la accidentul din Veneția, soldat cu 21 de turiști morți! Patru dintre ei erau români

Rudele familiei Ogrezeanu sunt distruse de această veste. Fratele lui Mircea este revoltat deoarece nu a primit vestea din partea autorităților. Inițial, bărbatul a crezut că este o glumă. El a mai spus că regretata familie venise pentru ultima dată în România în luna august.

„Am zis că o fi vreo… la început mi s-a părut a fi o glumă. Mircică (n.r. Mircea) a fost da, un băiat iubitor. Și-a iubit familia. Nu m-a anunțat absolut nimeni, nicio autoritate, nimeni. Era stabilit în Germania cu copiii. Era rezident în Germania. A venit în august acasă. Au venit, pur și simplu, ca tot românul, să își vadă rudele. Sora nu mai este, e decedată și sora, a murit de cancer.

Raluca o chema”, a declarat fratele lui Mircea Ogrezeanu, pentru un post de televiziune.

Mama lui Mircea, românul mort în accidentul din Veneția, și-a pierdut și fiica în urmă cu doi ani

Mama lui Mircea Ogrezeanu trece acum prin momente cumplite, după ce și-a pierdut fiul. În urmă cu doi ani, o altă tragedie a avut loc în această familie.

Sora lui Mircea Ogrezeanu a murit în urma unei boli grave, chiar înainte de ziua ei de naștere. Vestea că și-a pierdut și fiul a venit ca un șoc pentru femeie, care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ea va fi nevoită să îmbrace din nou hainele de doliu pentru fiul ei, noră, cât și nepoate. 

„Eram prieteni buni, vecini cu ei la casa unde stăteau în Târgoviște.

Mama lui Mircea a fost chiar învățătoarea mea. De tată nu știu, pentru că erau divorțați. Ultima oară ne-am văzut în vară. Sora lui a murit în 2021, cu câteva zile înainte de ziua ei, iar acum el cu familia, în accidentul ăsta. Nici nu vreau să mă gândesc cum este!”, a declarat o prietenă de familie, pentru Gândul.

Mama lui Mircea Ogrezeanu a făcut și primele declarații despre tragedia care s-a apus asupra familiei sale. Femeia a mărturisit că a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicului. Chiar dacă ia medicamente, ea nu își poate reveni în urma veștii. 

„Am vorbit și ne-a spus că pleacă în excursie în Italia. N-am știut nimic. Fata a murit acum un an. Dacă așa a vrut Dumnezeu, nu te poți pune împotrivă. N-am cuvinte. Am fost la medic, am luat medicamente, nu pot să ma exteriorizez”, a declarat mama lui Mircea, pentru Observator