Oana Zăvoranu a pus punct definitiv mariajului pe care l-a avut cu Alex Ashraf, moment în care a vorbit deschis și despre comportamentul fostului ei soț, de care a rămas complet dezamăgită. De atunci, chiar dacă nu a trecut foarte mult timp, se pare că Oana Zăvoranu se simte din ce în ce mai bine.

Extrem de iubită de comunitatea pe care a adunat-o pe parcursul timpului pe contul ei de Instagram, Oana Zăvoranu a postat mai multe fotografii cu ea în ultima perioadă, spre deliciul celor care o îndrăgesc.

Cu câteva ore în urmă, frumoasa brunetă și-a luat urmăritorii prin surprindere după ce a postat un mesaj de dragoste la InstaStory, împreună cu un selfie.

„Te iubesc. Știi asta și e tot ce contează”, a scris vedeta pe rețeaua de socializare.

Bruneta nu a dat mai multe detalii și nu a precizat cui îi sunt adresate cuvintele frumoase, însă cu siguranță sunt pentru o persoană foarte specială pentru aceasta.

Nu este prima dată când Oana Zăvoranu a împărtășit cu urmăritorii ei din mediul online mesaje de dragoste. Cu câteva săptămâni în urmă, bruneta i-a dedicat un text plin de iubire fostului ei soț.

„Te iubesc nepământesc de mult, ieri, azi, mâine… toată viața până la ultima suflare pe acest Pământ! Așa simt și nu îl pot minți pe Dumnezeu că simt altfel.

Nu știu dacă știi, dar ești sufletul meu geamăn și sufletul meu pereche. Pe soartă și pe destin”, a scris actrița la acea vreme, pe rețeaua de socializare.

În urma mesajului de dragoste pe care l-a postat vedeta în dreptul unei fotografii cu ea și Alex Ashraf, multă lume a crezut că acesta a fost semnul unei posibile împăcări, însă nu a fost vorba de revenirea la sentimente mai bune între cei doi, care au ales să o ia definitiv pe drumuri separate.