Vlăduța Lupău are milioane de fani, iar la fiecare concert artista apare cu zâmbetul pe buze, gata să cânte și să-i încânte pe toți cei care îi ascultă melodiile și o iubesc. De aceea, multe persoane nu știu că, pe parcursul timpului, solista s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate.

Recent, artista și-a deschis sufletul și a mărturisit că în trecut a fost la un pas de depresie din cauza unei probleme de sănătate care a afectat-o profund.

Este vorba despre o tuse extrem de puternică, care nu i-a dat pace artistei pentru o perioadă foarte lungă de timp și care nu a avut un impact negativ doar asupra vieții personale a vedetei, ci și asupra activității sale profesionale.

Diagnosticul a venit după multe controale, printre care și unul la Paris, iar solista a primit un tratament pentru a ține afecțiunea sub control.

Este vorba despre hernia hiatală, o afecțiune care presupune trecerea unei părți a stomacului din abdomen în torace, în urma căreia apare și boala de reflux gastroesofagian. Totuși, atunci când a rămas însărcinată, cântăreața a fost nevoită să renunțe la medicamente, așa că tusea a revenit. Vlăduța Lupău mărturisește că această afecțiune îi cauza probleme în timpul concertelor și în timpul întâlnirilor cu fanii.

Citește și: VIDEO Florin Salam, trădat de apropiați! Manelistul susține că este nevinovat: „Banii n-au ajuns la mine”

„A fost un moment de vreo câțiva ani crunt, aș putea spune cumplit, în viața mea. Cred că eram deja în depresie cu tusea pe care o aveam. Nu puteai să vorbești cu mine. Zece minute mă rugam să pot să stau undeva să nu tușesc. Oamenii veneau la poze, tușeam de nu mai puteam, mă durea capul. Oamenii credeau că nu vreau să fac poze, că-s figurantă.

Mi-era atât de ciudă. Tușeam atât de tare încât efectiv mă lua cu leșin de la cap, nu doresc la nimeni treaba asta”, a declarat solista, pentru unica.ro.

Ulterior, după alte controale amănunțite, artista a decis că trebuie să se opereze, pentru ca viața ei să revină la normal. După intervenția chirurgicală de hernie hiatală, Vlăduța Lupău a scăpat de tusea care îi făcea viața un adevărat chin.