Ea a fost cea care a declarat despărțirea și, de asemenea, ea este cea care anunță acum împăcarea cu Beni, iubitul ei! Dacă acum câteva zile, Dana Roba a șocat pe toată lumea anunțând despărțirea de iubit, iată că acum vedeta a venit cu o nouă veste. 

Primele declarații ale Danei Roba despre împăcarea cu iubitul ei, Beni

Make-up artistul nu a putut rămâne departe prea mult timp de Beni, bărbatul cu care este împreună de un an, așa că i-a acordat încă o șansă. 

Dana Roba a explicat că împăcarea cu Beni s-a întâmplat pentru că se iubesc foarte mult și nu pot trăi unul fără celălalt. Ea consideră că toți greșim și merităm iertare, așa cum Dumnezeu ne iartă zilnic. 

„Ne iubim foarte mult, cred că ăsta e motivul pentru care ne-am împăcat și nu putem sta unul fără celălalt. Suntem de un an împreună și consider că toți greșim, dar în același timp merităm iertare.

Așa cum Dumnezeu ne iartă în fiecare zi, așa și noi trebuie să ne iertăm”,
a spus Dana Roba pentru Spynews.ro.

Conform spuselor Danei Roba, cei doi au încercat să stea separați, dar nu au reușit. Pe lângă acest aspect, și fetițele ei erai foarte atașate de Beni și îl considerau tatăl lor.

Citește și: Dana Roba și Beniamin sunt din nou împreună. Ce anunț a făcut make-up artistul, în urmă cu puțin timp: „Renunță la ceea ce îți dorești”

„Ne iubim foarte mult, am încercat să nu mai fiu de el, dar nu pot. Fetițele mă întrebau în fiecare zi de el, este ca un tată pentru ele. Îl iubesc, e ceva deosebit”, a mai zis vedeta.

Care a fost motivul inițial pentru care cei doi s-au despărțit

Dana Roba a spus că, deși partenerul ei nu a fost foarte implicat în îngrijirea fetițelor, acum a promis că va contribui mai mult.

Ea subliniază că el le iubește mult și crede că dragostea lor este suficientă pentru a-i ține împreună.

Citește și: Demi Moore, apariție impecabilă la 61 de ani! Vedeta arată cu cel puțin 20 de ani mai tânără

„Nu era atât de implicat, eu aveam nevoie să stea mai mult cu fetițele, dar acum a spus că mă va ajuta în continuare.

El le iubește pe fete foarte mult. Dragostea chiar învinge și repet, nu avem cum să fim unul fără celălalt”, a mai spus Dana Roba.