La 61 de ani, Demi Moore a șocat cu ultima sa apariție. Deși anul trecut a devenit bunică, cea mai bine pe plătită actriță de la Hollywood a început să arate mai bine ca în tinerețe. La 61 de ani, Demi Moore arată impecabil, mai exact ca la 30 de ani.

Prezentă la premiera producției în care joacă, Demi a reușit să își eclipseze colegele de platou.

Într-o spectaculoasă rochie Balmain, „lebăda neagră” a surprins nu doar cu ținuta, care i-a pus formele în evidență, ci mai ales cu un chip lipsit de orice urmă de îmbătrânire.

Este cunoscut faptul că cea mai bine plătită actriță de la Hollywood a avut mereu grijă de siluetă și de tenul său, însă chiar și așa timpul nu iartă pe nimeni, iar în ultimii ani se observa că Demi nu mai este la prima tinerețe.

Asta până în 2020, când artista a defilat pentru o celebră casă de modă cu o înfățișare pe care fanii au deschis-o ca fiind cel puțin bizară.

Citește și: Dana Roba divorțează oficial de bărbatul care a băgat-o în spital! Când are loc procesul cu Daniel Balaciu? „Sper din toată inima mea să câștig custodia totală”

Cu țesutul adipos eliminat din obraji și mai multe intervenții menite să o întinerească, Moore părea că ar fi apelat atunci la un estetician de mâna a doua.

Ei bine, trei ani mai târziu, Demi a dat lovitura și a găsit leacul tinereții fără bătrânețe sau cel puțin asta și-au zis cei prezenți la premiera filmului în care o interpretează pe Anne Woodword, un personaj controversat în New York -ul anilor 60.