Cadavrul uneia dintre victime a fost descoperit de un trecător pe un câmp, iar celălalt trup neînsuflețit într-un apartament din Mamaia. Surse din anchetă spun că femeile ucise căzuseră în ghearele unei rețele de proxenetism, iar criminalul le-ar fi exploatat.

Cine sunt cele două femei din Constanța, ucise și otrăvite

Mascații au descins astăzi la mai multe adrese. Două morți suspecte au pus pe jar procurorii din Constanța.

Prima descoperire a fost făcută în luna iulie, atunci când trupul neînsuflețit al unei femei, pe numele ei Denisa Iana, a fost găsit într-un apartament din Mamaia. Cea de-a doua descoperire a fost de a dreptul macabră. Trupul unei alte femei, numită Delia Avram, în vârstă de 28 de ani, a fost descoperit la începutul acestei luni pe un câmp. Ar fi fost înfășurată într-o pilotă și sfâșiată de șacali.

Ar fi fost ucisă la finalul lunii august, cred procurorii. Ambele femei ar fi avut în comun aceeași ocupație, ar fi fost escorte de lux și și-ar fi găsit sfârșitul de mâna aceluiași criminal.

Citește și: VIDEO Câți ani de închisoare a primit tânărul care a ucis-o pe Melisa, în Grădina Botanică din Craiova. Adolescentul a cerut schimbarea încadrării de omor

Modul de operare ar fi similar, susțin anchetatorii. Ieri, mascații au descins la mai multe adrese, dar și în salonul spitalului din Constanța. De acolo au ridicat un individ considerat principal suspect. Bărbatul le-ar fi ucis pe cele două și le-a furat mașinile. Prima mașină ar fi vândut-o, însă cu cea de-a doua ar fi făcut accident și a ajuns la spital de acolo individul le transmitea urmăritorilor săi update-uri despre starea lui de sănătate.

Cea de-a doua victimă era căutată de câteva zile de rude și apropiați.

Este vorba despre o tânără din Timiș, mama unui băiețel care abia a început școala: „Tind să cred că Denisa nu i-a vândut lui mașina și vreau să văd un contract de vânzare cumpărare, el a zis că nu există așa ceva. Ea nu își dădea bunurile ei nimănui și nu-mi imaginez ea să fie dispărută, să fie de negăsit, dar mașina ei să fie la o persoană necunoscută pe care nu o cunoștea absolut nimeni din apropiații noștri.”

Amândouă ar fi avut aceeași ocupație

La percheziții, oamenii legii au mai ridicat alți doi indivizi, prieteni cu principalul suspect. Momentan este neclar în ce calitate, însă ambii au fost testați pentru alcool și substanțe. Mama unuia dintre ei a fost șocată când a aflat că fiul a fost săltat de mascați: „Eu doar ce am ajuns acasă și mi-au zis copiii din fața blocului că l-au ridicat pe băiat și nu știm de ce.”

Citește și: VIDEO Un jandarm a fost înjunghiat într-o stație de tramvai din Capitală. Un incident asemănător a avut loc cu câteva zile în urmă

Suspectul principal, dar și ceilalți doi tineri au ajuns la audieri. Surse din anchetă susțin că toți ar face parte dintr-o rețea de prostituție, iar cele două victime ar fi fost racolate de către aceștia. Aceleași surse susțin că femeile ar fi fost otrăvite și ucise pentru că nu au urme de violență pe corp. A fost deschis un dosar penal care vizează infracțiunea de omor.