În urmă cu patru ani, un incendiu a distrus complet locuința, iar opere de artă evaluate la peste două milioane de euro au fost mistuite de flăcări. Pereții care odinioară erau decorați cu tablouri prețioase sunt acum acoperiți de vegetație.

Imagini cu vila lui Irinel Columbeanu, la 4 ani de la dezastru

Fostul om de afaceri organiza petreceri elegante în vila sa din Izvorani, dar acum aceasta servește drept adăpost pentru șobolani.

Fosta sa proprietate de lux, scoasă la vânzare înainte de incendiu la prețul de 3,9 milioane de euro, a ajuns să fie o ruină.

Palatul în care Irinel Columbeanu a experimentat ceea ce se consideră a fi „perioada de aur” a vieții sale, alături de Monica, a rămas acum doar o amintire îndepărtată. De patru ani, acoperișul prăbușit nu a fost reparat, lăsând clădirea să decadă tot mai mult.

Citește și: Irinel Columbeanu face sărbătorile la azil! Diferența dintre masa de Paște de anul acesta și cele din vila de la Izvorani: „Lumea crede că este foarte rău”

Vecinii se plâng constant de șobolanii care și-au găsit adăpost în interiorul casei, acolo unde Irina Columbeanu obișnuia să alerge în primii ani de viață, dând viață acestor holuri. Acum, însă, acele locuri pline de amintiri fericite au devenit o sursă de îngrijorare și disconfort pentru comunitate, transformată într-un refugiu pentru dăunători.

Puteți găsi mai multe fotografii in galeria foto a articolului. 

Vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu s-a deteriorat vizibil

Palatul în care Irinel Columbeanu a trăit, ceea ce se poate numi 'perioada de aur' alături de Monica Gabor, a ajuns să fie doar o amintire pentru acesta.

Acoperișul, care s-a prăbușit cu patru ani în urmă, nu a fost reparat, lăsând clădirea vulnerabilă și abandonată.

În prezent, vecinii se plâng tot mai des de prezența șobolanilor care s-au instalat confortabil în această casă, care altădată era plină de viață.

Citește și: Plecat din azil, Irinel Columbeanu i-a făcut o propunere neașteptată Oanei Lis! Toată conversația a fost publică: „Care Vio? De ce să nu mă lase?”

Camera de zi, care găzduia în urmă cu mai mult timp picturile lui Sabin Bălașa, este acum umplută de mizerie.

Pe podeaua încăperii se află bucăți de planșeu prăbușite de la etaj, împreună cu resturi de materiale de construcție abandonate. Practic, imobilul a fost lăsat în paragină și a rămas în aceleași condiții de la momentul incendiului, conform celor relatate de fanatik.ro.