Iancu Sterp și Denisa Coțolan se iubesc enorm, iar ieri a avut loc nunta lor, un eveniment mult așteptat. Oamenii s-au distrat de minune, iar iubirea dintre cei doi a fost evidentă pentru toată lumea.

Citește și: Culiță Sterp este urmărit de probleme! Artistul s-a confruntat de curând cu altă situație neplăcută: „Mi-au luat de pe card”

În urmă cu o zi, pe data de 27 octombrie, Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au unit destinele.

Cei doi s-au distrat până dimineața alături de prieteni și de rude și au avut parte de una dintre cele mai frumoase nopți din viața lor.

După câțiva ani de relație, Iancu Sterp și Denisa au hotărât că este timpul să facă următorul pas. Astfel, cu o săptămână în urmă, s-au prezentat în fața ofițerului de Stare Civilă, iar acum au celebrat cununia religioasă și o petrecere fastuoasă.

Evenimentul a fost impresionant și a avut multe momente surpriză, printre care și una oferită de Iancu Sterp.

Culiță Sterp își mai dorește un copil 

Culiță a făcut o declarație care i-a făcut pe mulți să își pună semne de întrebare. Se pare că artistul a avut un moment la nunta fratelui său și i-a bucurat pe toți cei prezenți cu câteva melodii.

Citește și: Cine sunt nașii lui Iancu Sterp și ai Denisei Coțolan! Toate detaliile despre evenimentul mult așteptat: „Fiecare cum simte”

La ultima piesă pe care a interpretat-o, Culiță Sterp a compus câteva versuri pe care i le-a dedicat celei pe care o iubește, Daniela Iliescu. Se pare că din mesajul lor reiese cum că artistul și-ar mai dori încă un copil, mai exact, o fetiță.

„E dorința lui Culiță, să vină și o fetiță. Ascultă, Daniela! Asta e dorința mea. Doamne ajută, să vină”, a spus Culiță Sterp.

Se pare că Daniela Iliescu și Culiță Sterp își doresc să devină părinți din nou. Nu este clar dacă acest plan este doar o dorință sau dacă cei doi au început deja să lucreze la acest lucru.

Rămâne de văzut dacă Daniela Iliescu va face în curând un anunț oficial.