În această seară, de la ora 22:30, teribilul inspector de Poliție Rocco Schiavone, din serialul omonim, difuzat la Kanal D2, se va afla într-o situație delicată, în fața lui Gabriele, odată cu difuzarea noului episod al producției.

Vestea că Baiocchi a început să colaboreze cu autoritățile îl ia prin surprindere pe Rocco; polițistul nu crede că se va ajunge la această situație într-un timp atât de scurt de la prinderea infractorului.

În plus, jurnalista Sandra îi face o propunere interesantă lui Rocco, pentru ca Baiocchi  să nu scape de sentință, în urma cooperării infractorului cu instituțiile abilitate ale Statului, și să se răzbune pe inspector.

Cazul Romano Favre este departe de a fi rezolvat, iar Rocco consideră că, deși un indiciu important, ce poate conduce către aflarea criminalului, a fost găsit, nu este suficient și continuă investigațiile în maniera proprie.

Presupusa vinovată de uciderea lui Favre, Cecilia Porta, îl pune în dificultate pe Rocco atunci când află că femeia este nimeni alta decât mama lui Gabriele.

Cum va reacționa Gabriele când află în ce este implicată mama sa, și ce soluție va găsi Rocco pentru a afla criminalul lui Romano Favre, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul “Rocco Schiavone”, difuzat numai la Kanal D2.