Noi detalii despre moartea Sarei, tânăra de 15 ani din Brașov, care a murit după ce a căzut de la etajul 8 al unui apartament. Totul a început în apartamentul verișoarei Sarei, unde se afla alături de mai mulți prieteni la o petrecere. Încă este neclar ce s-a întâmplat în noaptea tragediei, deoarece la suprafață au ieșit mai multe variante ale poveștii. Vecini susțin că la petrecerea respectivă s-a consumat alcool în exces, iar Sara ar fi fost printre consumatori.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul morții Sarei, tânăra de 15 ani din Brașov: „Nu ar fi consumat alcool niciodată”

La un moment dat, Sara ar fi început să aibă un comportament ciudat, iar prietenii au decis să o ducă într-o altă cameră, pentru a se liniști. Când au mers să o verifice, Sara nu se mai afla în cameră, iar balconul era deschis.

Tânăra de 15 ani a căzut de la etajul opt al blocului, însă nimeni nu poate înțelege nici până astăzi ce a împins-o pe adolescentă spre a face acest gest. Atunci când a văzut-o, verișoara Sarei a leșinat și a ajuns la spital. Echipajele medicale au găsit-o pe Sara în stop cario-respirator, însă nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Vestea a venit ca un șoc pentru familia și prietenii tinerei de 15 ani.

Sara era extrem de iubită de cei dragi, iar apropiații nu au liniște cu ceea ce s-ar fi putut întâmpla în noaptea tragediei. În timp ce unele persoane au mărturisit că Sara ar fi consumat prea mult alcool la petrecere, mai multe prietene au dezvăluit că acesta nu ar fi pus niciodată gura pe băutură.

„În niciun caz nu era genul care să bea. Era o fată cuminte.

Era fericită. Ea nu ar fi consumat alcool. Niciodată. Noi ne știm cu verișoara ei, care este deocamdată în spital”, au declarat mai multe prietene. Mulți dintre apropiații Sarei sunt de părere că tânăra de 15 ani ar fi ascuns, de fapt, o depresie. Între timp, cauza oficială a decesului a fost stabilită.

A fost stabilită cauza morții Sarei! A consumat sau nu alcool la petrecere?

Radu Nastac, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, a făcut primele dezvăluiri despre cauza decesului Sarei. Tânăra de 15 ani a murit din cauza unui politraumatism, în urma căderii de la înălțime. Dacă se afla sau nu sub influența alcoolului, această informație nu va fi făcută publică, având în vedere faptul că tânăra era minoră, cât și caracterul delicat al acestui caz.

„Cauza decesului a fost politraumatism ca urmare a căderii de la înălțime și lovirii de corpuri/planuri dure. În ceea ce privește prezența sau nu a alcoolului în sânge, s-a decis, ținând cont de vârsta victimei și caracterul delicat al speței, să nu se ofere informații”, a declarat procurorul Radu Nastac, potrivit mytex.ro.