Turiștii care petrec sărbătorile la malul mării au avut parte de o surpriză inedită: Moș Crăciun și-a făcut apariția ca în filmele de acțiune, a coborât pe o frânghie de pe acoperișul unui hotel cu 13 etaje. Momentul a fost savurat din plin nu doar de cei mici, ci și de cei mari.

Turiștii care au ales să petreacă sărbătorile pe litoral au avut parte de surprize din partea hotelierilor 

La un hotel din Eforie Nord a devenit deja o tradiție ca Moș Crăciun să își facă apariția de la înălțime. Anul acesta el a coborât pe o frânghie groasă de pe acoperiș. Odată ajuns pe pământ, Moș Crăciun a fost luat cu asalt de cei mici, dornici să îl cunoască.

„A venit Moșul cu foarte multe cadouri. Am auzit că avem foarte mulți copilași cuminți în această seară”,

a spus personajul.

Seara a continuat cu momente de răsfăț și relaxare la piscina încălzită.

„Minunat! Stațiunea e superbă, piscină, relaxare, saună, tot ce cuprinde pachetul. Mă simt bine, asta tot ce contează”, „Să avem program încărcat la masă, la biserica, ne-am plimbat pe faleză, bazin, cameră iar bazin, iar saună”, povestesc turiștii.

Citește și: Tragedie în noaptea de Crăciun! Un tânăr de 24 de ani din Iași a pierit după ce mașina în care se afla s-a răsturnat de mai multe ori

Turiștii care petrec sărbătorile la malul mării au parte de un meniu special de Crăciun. Bucatele tradiționale sunt înlocuite cu fructele de mare.

„Avem scoici în sos de vin, avem un șalău în tempura cu cerneală de sepie, paela cu fructe de mare, frgărui de pește, calamar pane, baby caracatiță, deoarece suntem la mare și am zis să-i așteptăm pe invitații noștri cu o temă specială, mediteraneană”,

a explicat Chef Alexandru Maximilian.

Iar turiștii par încântați: „Sarmale, salata boeuf sunt din alte vremuri și pentru cine poate să digere așa ceva. Exact cum trebuie(n.red. este meniul cu fructe de mare), se potrivește cu silueta, e nevoie de siluetă, mai avem grijă așa.”

În aceste zile hotelul are un grad de ocupare de aproape 90%. Pentru o noapte de cazare turiștii scot din buzunar 650 de lei de persoană.

În acești bani sunt incluse trei mese pe zi, dar și acces gratuit la piscină.