Actorul român Sebastian Stan bifează un nou rol important în carieră, îl va juca pe fostul președinte american Donald Trump în viitorul film „The Apprentice”. Nu se cunosc multe detalii despre această producție, dar au apărut primele imagini de la filmări.

Un Donald Trump tânăr și care nu se relaxează nici atunci când își mănâncă sandvișul pe o bancă din agitatul New York este românul Sebastian Stan în acest nou film.

Încă din acei ani Donald Trump își pregătea drumul către succes.

În film, Sebastian Stan, în vârstă de 41 și de ani acum, poartă un palton negru și un costum închis la culoare, amândouă caracteristice lui Donald Trump și are și celebra coafură a omului de afaceri devenit mai apoi președinte. Deocamdată nu există multe detalii despre noua producție, denumită după reality show-ul prezentat de Donald Trump între 2004 și 2017 dar, potrivit revistei People, aceasta va surprinde afacerile sale în New York din perioada 1970-1980.

Citește și: David Popovici, lecție pentru tinerii din România. Specialiștii încurajează atitudinea campionului: „E un strop de normalitate într-o lume din ce în ce mai anormală”

Nu este prima dată când Sebastian Stan întruchipează un personaj controversat. El a jucat rolul lui Tommy Lee, toboșarul trupei Motley Crue și fostul soț al Pamelei Anderson în filmul „Pam&Tommy”. Această interpretare i-a adus o nominalizare la premiile EMMY anul trecut.

„Eu sunt din Europa, am venit în Statele Unite în 1995. Sunt din România. Născut și crescut în România, am trăit în Viena pentru o perioadă și apoi ne-am stabilit în New York”, a povestit actorul cu ceva timp în urmă.

În spatele a câteva cuvinte în fața mari actrițe Jennifer Aniston stau un talent unic și enorm de multă muncă, doar așa a reușit românul Sebastian Stan să interpreteze roluri memorabile în producții ca „The Black Swan”, „The Avangers”, „Marțianul” sau „Capcana”