Serghei Mizil a ajuns pe mâna medicilor! Fiul fostului membru al Comitetului Politic Executiv al PCR, Paul Niculescu Mizil, s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate la nivelul inimii.

Chiar dacă nu a fost vorba despre o afecțiune deosebit de gravă, Serghei Mizil a ales să aibă grijă de sănătatea sa și să nu lase lucrurile să degenereze, așa că a apelat la ajutorul specialiștilor cardiologi.

Serghei Mizil a ajuns pe mâna medicilor! Suma pe care a scos-o acesta din buzunar nu este deloc mică: „Statul nu decontează așa ceva”

De curând, Serghei Mizil a fost operat la inimă. Acestuia i s-a montat un stent pentru că unul dintre vasele de alimentare ale organului vital era înfundat într-o proporție de aproximativ 60%. Chiar dacă acest lucru reprezenta o reală problemă, acesta nu atinsese pragul de alarmă.

Chiar dacă situația nu era la limită, Serghei Mizil a ales să se supună unei intervenții chirurgicale, care nu a fost însă decontată de statul român. Prin urmare, pentru a rezolva problema de sănătate, vedeta a ales să bage adânc mâna în buzunar și să achite de unul singur operația.

Citește și: Andreea Marin, siluetă de invidiat la 48 de ani. Vedeta a dezvăluit cum se menține în formă: „Sunt un om echilibrat”

Pentru intervenția chirurgicală de montare a stentului Serghei Mizil a fost nevoit să achite suma de 4000 de euro.

„În România statul îți suportă o intervenție de tipul celei pe care eu am suportat-o doar în varianta în care ai fost victima unui atac de cord. Or, la mine nu a fost vorba de așa ceva. În niciun caz, ca să fie lucrurile foarte clare!  Gândiți-vă că a trebuit să scot din buzunarul meu circa 4.000

de euro, fiindcă statul nu decontează așa ceva, cum v-am precizat deja. La noi trebuie să calci pe bec și abia după te ajută și statul.

Oricum, nu fusese atins pragul de alarmă, care e undeva la 70%. Dar am decis să suport să se adauge acel stent tocmai în ideea de a nu lăsa timpul să mai treacă. Fiindcă mușchiul inimii e bine mersi!”,

a declarat Serghei Mizil, pentru cancan.ro.