Serialul “Gomora” continuă să le ofere telespectatorilor, și în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2, odată cu difuzarea unui nou episod al fascinantei producții, evenimente tulburătoare ce reflectă realitatea necosmetizată, aflată la granița dintre bine și rău, în care lupta acerbă pentru putere, trădările și intrigile clanurilor mafiei italiene, se "împletesc" într-o furtună a întâmplărilor.  

În această seară, într-un nou episod din serialul ”Gomora”, asistăm la un război deschis în clanul Savastano: împușcăturile continuă, bărcile de pescuit <zboară> pe ape, iar victimele se succed fără întrerupere.

Orașul este incendiat, oamenilor le este frică să-și părăsească casele, să-și trimită copiii la școală. Genny (Salvatore Esposito) este și el nesigur în ceea ce privește viața sa și, ascuns într-un loc secret, dă ordine care încă conduc către ură și durere. Confruntarea dintre el și Ciro (Marco D’Amore) este inevitabilă, acum că știe adevărul despre fostul <soldat> de încredere al tatălui său.

Citește și: „Familia Borgia”- Detalii captivante din culise oferite de Tom Fontana, scenaristul și producătorul serialului difuzat la Kanal D2

Nu ratați în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din serialul “ Gomora ”, numai la Kanal D2.