Într-o perioadă în care vedem tot mai multe tragedii pe șoselele din pe șoselele din România, din cauza șoferilor care se urcă la volan după ce au consumat substanțe interzise sau alcool, culmea inconștienței vine de la Brăila.

Un bărbat s-a prezentat la proba practică pentru obținerea permisului de conducere, după ce a băut bine. Mai multe detalii despre acest caz a transmis corespondentul Delia Săndulachi.

Omul s-a prezentat băut la școala de șoferi și a vrut să dea examenul, însă a fost oprit de oamenii legii

„După ce a băut câteva pahare, bărbatul de patruzeci și șase de ani a venit să susțină proba traseului, ferm convins că nicio persoană nu va bănui ceva.  S-a urcat la volan, cu examinatorul pe scaunul din dreapta, și se pregătea să pornească la drum, doar că polițistul a observat că acesta avea un comportament neobișnuit și bănuia că ar fi

consumat alcool, așa că a cerut ajutorul colegilor de la rutieră pentru a se convinge.

Citește și: Ancheta unei catastrofe „impecabile”. Sindicaliștii spun că salvatorii care au ajuns la fața locului au fost carne de tun

Candidatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a arătat o alcoolemie de 0,66 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Bineînțeles că bărbatul  nu a mai susținut examenul și a fost declarat respins”, a explicat corespondentul Kanal D.