Soacra primarului din Baia Mare a fost prinsă în flagrant de procurorii DNA în timp ce încerca să mituiască judecătoarea din dosarul de corupție al ginerelui. Totul s-ar fi întâmplat în cursul zilei de miercuri, într-un mall din Cluj-Napoca.

„Procurorii DNA spun că soacra primarului Cătălin Cherecheș ar fi intrat în contact cu mama judecătoarei din Cluj, care urmează să dea o sentință în dosarul de corupție al primarului din Baia Mare.

Femeia ar fi fost interceptată în timp ce solicita ca magistratul să fie mai blând în numele legii. Judecătoarea a depus un denunț la DNA, iar miercuri mama acesteia s-ar fi întâlnit cu soacra lui Cherecheș la un restaurant dintr-un mall din Cluj-Napoca.

Procurorii spun că au intervenit în momentul în care femeia ar fi dat suma de 50 de mii de euro. Încă 50 de mii de euro urmau să fie oferiți după pronunțarea sentinței, decizie programată pentru data de 24 noiembrie.

Și soția primarului din Baia Mare a ajuns miercuri la DNA Cluj. Procurorii 
i-au percheziționat autoturismul de lux pentru a căuta eventuale probe.

Citește și: Medicii de la Institutul Marius Nasta, acuzați că luau șpagă, încasau salarii uriașe! Averile lor au fost puse sub sechestru

Pe de altă parte, edilul a declarat în miercuri seară că se dezice de acțiunile soacrei sale și nu știe nimic de cele întâmplate.

Cătălin Cherecheș, căsătorit recent printr-o ceremonie fastuoasă transmisă chiar în direct pe rețelele de socializare, a fost condamnat pentru luare de mită la cinci ani de închisoare. Acum se judecă apelul, iar sentința urmează să fie definitivă”, a transmis Silvia Cseh, corespondent Kanal D.